Personálie

Společnost Prague Top Estates, s. r. o, vlastník licence RE/ MAX Česká republika, Slovensko a nově i Maďarsko, se rozhodla z důvodu regionální expanze a koncentrace na další trhy pro jmenování dvou nových viceprezidentů, kteří budou zajišťovat oblast marketingu a komunikace značky RE/MAX.

#####RE/MAX se rozrůstá o dva nové viceprezidenty

Za oblast korporátní komunikace bude odpovídat Lucie Krajná v pozici Chief Communication Officer (CCO). Přináší zkušenosti nadnárodní korporace v marketingu, vlastního podnikání a práce úspěšné realitní makléřky. Bude mít na starost koordinaci korporátní komunikace s centrálou, interní komunikaci, special events a celkovou supervizi corporate identity.

Za oblast marketingu bude odpovídat Petr Frey v pozici Chief Marketing Officer (CMO). Působil v nadnárodních komunikačních agenturách BBDO, Draft, FCB. Je známým marketingovým praktikem prosazujícím nové trendy v marketingu, publicistou a lektorem. Byl oceněn za marketing na akci Marketér roku 2006. Frey je certifikovaným marketingovým poradcem České marketingové společnosti. Bude mít na starosti strategický marketing značky, podporu prodeje, vztahy s veřejností a marketingovou podporu nových regionů.

#####Nový obchodní ředitel divize hliníkových systémů společnosti Schüco

Společnost Schüco International KG, světový lídr v oblasti opláštění budov, solárních a fotovoltaických systémů, ve svém týmu přivítala novou posilu. Pozici obchodního ředitele divize hliníkových systémů pro ČR (Schüco Metalbau) od května zastává Pavel Byrt, který přichází z odvětví ocelových konstrukcí a komponentů pro opláštění a zastřešení průmyslových a komerčních budov. Patnáctileté zkušenosti s působením v obchodních a manažerských funkcích v oboru stavebnictví získal u finských a švédských nadnárodních společností Ruukki (Rautaruukki), Atlas Copco a Kone Lifts. Přináší si znalosti ze stavebního projektového managementu či řízení distributorských sítí.

#####CB Richard Ellis posiluje svůj tým

Poradenská společnost CB Richard Ellis jmenovala Berta Hesselinka novým vedoucím oddělení zajišťujícího pronájmy kanceláří. Bert (32) se vrací do pražské pobočky CBRE po třech letech v DTZ, kde vedl oddělení pronájmů kanceláří a průmyslových nemovitostí. Bert již pracoval pro CBRE, a to v Praze a v pobočce v Amsterdamu, kde zahájil svou kariéru po studiu. Získal magisterský titul na univerzitě Groningen v Amsterdamu se specializací na reality a je též členem RICS. Mluví holandsky, anglicky, německy a česky.

#####Ředitelství vodních cest doplnilo své vedení

Vedení Ředitelství vodních cest ČR (ŘVC ČR) do pozice zástupce ředitele jmenovalo Jana Skalického a na pozici vedoucí úseku provozně-ekonomického nastoupila Irena Honzáková. Ředitel ŘVC ČR tak podle svých slov dokončil organizační změny v této organizační složce státu. ŘVC ČR prochází již od poloviny června personálními i organizačními změnami. Po výměně na pozici ředitele, kterou od června zastává Jiří Blažek, došlo i ke změně na pozici zástupce ředitele. Skalický, kromě zastupování ředitele, bude i nadále vedoucím úseku řízení projektů. Zároveň zůstává poradcem náměstka ministra dopravy pro rozvoj vodních cest.

#####Colliers International posiluje tým korporátních služeb