Pokračuje remodeling Obchodního centra Šestka

Obchodní centrum Šestka dokončilo další fázi svého remodelingu. Nejvýraznější změnou prošla stravovací zóna, nový styl a velkorysejší pojetí však získala také obchodní pasáž centra.

Obchodní centrum (OC) Šestka nedaleko ruzyňského Letiště Praha bylo otevřeno v listopadu 2006. Na ploše více než 27 500 m2 nabízí svým návštěvníkům stovku obchodů včetně restaurací, kaváren a rychlého občerstvení. Proměna centra, která se odehrává již rok, vychází vstříc požadavkům návštěvníků centra a přináší nové prvky pro zvýšení kvality nakupování i zábavu všech věkových skupin. „V minulých měsících Šestka prošla řadou změn a vylepšení a její interiéry dostaly takříkajíc novou tvář. Úpravy se týkají jak obchodní pasáže, tak i odpočinkové a stravovací zóny. Pasáž získala například nové podhledy, svítidla, nový orientační systém, podlahy, mobiliář a interiérovou zeleň. Chystáme se také zprovoznit novou televizní stěnu a zobrazování informací o příletech a odletech z ruzyňského letiště,“ přibližuje Václav Jonáš, asset manažer společnosti CA Immo, vlastníka Obchodního centra Šestka.

#####Dětský koutek i tobogan

V rámci remodelingu byl na jaře otevřen nový dětský koutek o rozloze 100 m2, který byl umístěn vedle stravovací zóny a nabízí pohádkové prostředí pro nejmenší návštěvníky. Dalším novým prvkem je tobogan mezi podlažími. Unikátní tobogan z prvního patra do přízemí měří téměř dvacet metrů a je určen dětem i dospělým. Tato interiérová atrakce je jediná svého druhu umístěná v obchodním centru v ČR. Další fáze remodelingu je naplánována na první polovinu příštího roku, kdy projde proměnou také vnější vzhled budovy a vstupy do obchodního centra.

Architektonické pojetí centra se zelenými zatravněnými stěnami a originálním střešním parkovištěm umožnilo zakomponování do okolní krajiny a podtrhlo ekologický ráz projektu. Interiéry obchodního centra jsou vybaveny řadou designových prvků. Obchodní centrum Šestka z dílny ateliéru d u m architekti získalo třetí místo v architektonické soutěži Grand Prix architektů v kategorii Novostavba roku 2007.

#####O vlastníku obchodního centra