Prague Gate bude znovu k dispozici

Developerský počin společnosti Mayfield Prague Gate, který v roce 2002 oslovil Českou pojišťovnu natolik, že si zde zřídila své působiště na pět let, se objeví na pražském trhu s kancelářskými realitami již během třetího čtvrtletí tohoto roku.

Budova navržená architektonickou kanceláří AGS a postavená společností Mayfield bude po pěti letech opět k dispozici díky tomu, že se Česká pojišťovna, podobně jako mnoho jiných bank, odstěhuje „pod vlastní střechu“. Majitelem budovy je stále původní developer Mayfield, člen anglické skupiny FORDGATE GROUP. Prague Gate má 11 nadzemních podlaží a nabízí téměř 13 000 m2 kancelářských ploch kategorie A. Průměrná plocha k pronájmu na patro je zhruba 1190 m2. V přízemí se nachází velký showroom, restaurace a dalších 513 m2 kancelářských ploch. K dispozici je 285 parkovacích stání ve 2 patrech podzemní garáže a před budovou je dalších 15 vyhrazených parkovacích míst a velké veřejné parkoviště. Prague Gate je po šestiletém provozu plně prověřenou budovou s dobře fungujícím facility managementem. Před znovuotevřením bude provedena zásadní rekonstrukce recepce, liftlobby, technického vybavení a samozřejmě také samotných kanceláří. Veškeré prostory v budově jsou díky dlouhodobému působení stávajícího nájemce dokonale technicky prověřené a odpovídají nejvyšším požadavkům na technologické standardy kancelářských budov. Jako jedna z mála pražských budov je Prague Gate vybavena nákladním výtahem a také umožňuje umístění masivní reklamy na střeše. Pronajímatel je připraven jednotlivá patra dělit a vyhovět i poptávce menších a středních firem. Možnost pronájmu je tedy velmi flexibilní. Umožňuje to i architektonické řešení budovy a jednotlivých pater.

Pro nájemce bude v budově zajištěna 24hodinová recepce a jídelna restauračního typu. Budova je napojena na dálnici D1, v docházkové vzdálenosti od stanice metra Chodov a přímo u budovy se nachází i autobusová zastávka MHD. K budově Prague Gate dále přiléhá Euro Hotel, KFC, čerpací stanice a Baumax. V docházkové vzdálenosti je také jedno z největších nákupních středisek – OC Chodov.