Prologis dokončí v příštím roce stavbu skladů v parku Janki v Polsku

Společnost Prologis završí v druhém čtvrtletí 2012 stavbu třetí industriální nemovitosti v Prologis Parku Janki v Polsku, která na varšavském trhu nabídne dalších 18 780 čtverečních metrů skladových ploch. Nová hala bude poslední budovou plánovanou pro tento park. Logistické centrum nyní sestává z dvou moderních distribučních budov o celkové rozloze 72 500 metrů čtverečních.

„Rozhodli jsme se postavit třetí budovu v parku Janki kvůli klesající dostupnosti industriálních ploch na jižním okraji Varšavy,“ řekl Bartosz Mierzwiak, ředitel společnosti Prologis pro Polsko. „Obě stávající budovy v Prologis Parku Janki jsou plně pronajaty. Po místech v tomto parku je soustavně vysoká poptávka, a to především díky jeho skvělé poloze v blízkosti hlavních evropských a národních silničních tras i varšavského letiště a nákupního centra Janki,“ dodal.

Park je umístěn v obci Janki v blízkosti spojnice mezi Varšavou a Katovicemi, přibližně 15 kilometrů jihozápadně od centra Varšavy. Mezi zákazníky, kteří si v tuto chvíli v Prologis Parku Janki pronajímají prostory, patří například společnosti Berfin, Euro-net Worldwide, Logwin a No Limit.