PSJ INVEST zabodoval při udílení prestižních evropských realitních cen

Jedním z vítězů nejprestižnější evropské realitní soutěže International Property Awards, pořádané ve spolupráci s Google, The New York Times a Bloomberg Television, se letos stala sppolečnost PSJ INVEST. Ta se prezenmtovala svým unikátním projektem moderní a udržitelné kancelářské budovy Main Point Karlin nominovaným na cenu Best Office Development. Projekt Main Point Karlin nakonec získal nejvyšší ocenění pěti hvězdiček a PSJ INVEST se tak stala první developerskou firmou v ČR, která během sedmnáctileté historie v této kategorii nejvyšší ocenění obdržela.

Property Awards Business Summit je součástí udělování cen International Property Awards, které se koná letos již po sedmnácté. International Property Awards jsou v oboru realit celosvětově nejuznávanější instituce udělující nejvyšší ocenění za excelentní kvalitu realizace projektu. To, že PSJ INVEST získala jednu z těchto prestižních cen je důkazem, že firma je schopna vyniknout mezi velmi silnými soupeři ve vysoce konkurenčním prostředí evropských developerských firem.

Main Point Karlin – kombinace unikátní architektury a nejvyspělejší technologické úrovně dneška. Budova zodpovědná vůči životnímu prostředí a především vysoce efektivní a komfortní vnitřní prostory, tak se dá v několika málo slovech popsat projekt Main Point Karlin. Tato desetipodlažní administrativní budova o 22 tisících metrech čtverečních pronajímatelné plochy usiluje o získání nejvyššího hodnocení v úrovni Platinum v rámci prestižní certifikace udržitelných budov LEED, na jejímž získání spolupracujeme s našimi přáteli z newyorské Albanese Development Corp. Budovu si jako své sídlo vybrala Kooperativa pojišťovna a její dceřiná společnost ČPP skupiny Vienna Insurance Group (VIG) Česká republika.