Rezidence nad Rokytkou otevřela vzorový byt

Veřejnosti se v říjnu poprvé otevřely dveře vzorového bytu v novém obytném komplexu Rezidence nad Rokytkou v Praze 9. Zájemci si zde mohou prohlédnout moderně vybavený interiér bytu 2+kk s předzahrádkou.

Veřejnosti se v říjnu poprvé otevřely dveře vzorového bytu v novém obytném komplexu Rezidence nad Rokytkou v Praze 9. Zájemci si zde mohou prohlédnout moderně vybavený interiér bytu 2+kk s předzahrádkou.

Projekt Rezidence nad Rokytkou je již třetí etapou nově vznikající obytné čtvrti plné zeleně, kterou v pražských Vysočanech staví společnost BCD Group. I tato etapa splňuje náročné požadavky na moderní kvalitní bydlení v blízkosti přírody a propojuje výhody dobré dostupnosti do centra Prahy s možnostmi nákupů či zábavy. První obyvatelé budou v nově vznikající rezidenci bydlet již na jaře 2012.

Dnes je zde prodána či rezervována polovina z celkového počtu 200 plánovaných bytů. Od 11. října mohou lidé navštívit vzorový byt v domě, který se nachází v příjemném prostředí u říčky Rokytky. Bezprostřední okolí obytných domů plánuje developer postupně upravovat a zvelebovat tak, aby zde vznikla kompletní infrastruktura pro relaxaci i spokojený život.

#####Milník ve výstavbě

„Otevření vzorového bytu je vždy významným milníkem v celé fázi výstavby. V tuto chvíli se totiž přesně v praxi ukáže, nakolik se setká původní představa developera s realitou. Když jsem viděl náš moderně zařízený vzorový byt, ihned jsem si uvědomil, že skutečnost se od našich představ prakticky vůbec neliší. Věřím, že se zde budoucí majitelé bytů budou cítit podobně příjemně, jako jsem se zde cítil já,“ sděluje své dojmy David Shelef, zástupce developerské společnosti BCD Group. Developer využil u vznikající Rezidence nad Rokytkou zkušenosti z dřívějších etap v této čtvrti, kde již pět let spokojeně bydlí jejich obyvatelé.

Bytový komplex zasadila developerská společnost BDC Group do zeleného pásu u říčky Rokytky v pražských Vysočanech a pamatovala také na dostatek příležitostí pro volnočasové aktivity. Cyklisty a sportovce na in-line bruslích nadchne možnost využívat jedné z nejnovějších pražských cyklostezek, která prochází v blízkosti bytových domů. Rodiny s dětmi najdou zábavu v nedalekém multikině či bazénu. „Chceme, aby tato nově vznikající čtvrť byla skvělým místem k životu budoucích obyvatel. V příštím roce dojde k rozšíření mateřské školy a postoupí také výstavba sportovně-rekreačního areálu podél Rokytky,“ doplňuje přednosti bydlení v této lokalitě David Shelef.

#####Developer a projekt