Rezidence Stodůlky je již obsazena z jedné třetiny

Bytový projekt Rezidence Stodůlky, který v Praze realizuje společnost PSJ v blízkosti stanice metra Hůrka a Centrálního parku ve Stodůlkách, po svém dokončení nabídne 117 moderních bytů. „Rezidence Stodůlky je díky dispozičním řešením bytů, kvalitnímu vybavení a celkové vizuální atraktivitě projektu hodnocena našimi klienty velmi kladně ve smyslu kvalita za dobrou cenu. To, že jsme se vydali správnou cestou, potvrzuje i fakt, že stavební práce probíhají ještě v podzemních podlažích, ale již třetina bytů má své majitele a každý týden přibývají další,“ uvedl Pavel Tošovský, projektový manažer PSJ.

Prodej těchto bytů zajišťuje společnost Svoboda&Williams pod značkou FeelHOME. „Rezidence Stodůlky je ve své kategorii aktuálně nejlépe se prodávající projekt v nabídce naší společnosti“, potvrdil Prokop Svoboda. Klienti podle něj hodnotí kladně nejen lokalitu a Projekt je financován Komerční bankou. „Jsme přesvědčeni o kvalitě projektu Rezidence Stodůlky, a to především díky velmi žádané a perspektivní lokalitě a kvalitě bydlení, nabízené za vysoce konkurenční ceny. Pro klienty, kteří budou mít zájem o koupi bytu v Rezidenci Stodůlky, jsme připravili atraktivní podmínky hypoték s tříletou a delší fixací úrokové sazby. Kromě zajímavé úrokové sazby a zpracování úvěru a ocenění zdarma, může klient získat i vedení běžného účtu na rok zdarma,“ uvedl Tomáš Urban, vedoucí Mimobankovní distribuční sítě Komerční banky.

Rezidence Stodůlky je dílem architektonického studia PH6 atelier, které pro bytovou novostavbu v Praze 5 zvolilo netradiční řešení dvou objektů – třináctipodlažního a čtyřpodlažního, propojených v přízemí, s relaxačním atriem a parkovou úpravou. Každá z bytových jednotek o výměře 36 až 86 m2 bude disponovat sklepem a minimálně jedním garážovým stáním. Převážná většina bytů bude mít balkon, lodžii nebo terasu. Šest bytů je nabízeno v dispozičním řešení 1+kk, pro 74 bytů je počítáno s variantou 2+kk a 37 největších bytů developer zkolauduje jako 3+kk. Všechny byty umožňují variantní uspořádání dle preferencí klienta. Součástí výbavy bude přípojka na datové sítě, telefon a rozvody společné televizní antény.

Akciová společnost PSJ patří mezi největší stavební společnosti v Česku. Zabývá se především pozemní stavební činností, realizací vybraných stavebních řemesel a technologií a také developmentem. Podílela se například na výstavbě pražského administrativního areálu BB Centrum, komplexu Zlatý Anděl na Smíchově, administrativní budovy Main Point Karlin nebo Galerie Fénix & Clarion Congress Hotel Prague ve Vysočanech, realizovala bytový soubor Villa Bianca v Praze a byla generálním dodavatelem při rekonstrukci Obecního domu či Sovových mlýnů. PSJ se věnuje i vlastním developerským projektům, které se zaměřují zejména na oblast výstavby komerčních budov a obytných celků. V posledních letech se soustřeďuje také na Ruskou federaci, Slovensko, jihovýchodní Asii a arabský svět.