RSČS nově prodává byty v atraktivním projektu Zåhrada

Realitní společnost České spořitelny zařadila do svého portfolia nový projekt. Stala se exkluzivním prodejcem rezidenčního projektu Zåhrada, který letos začne vyrůstat v centru Lysé nad Labem.

V současnosti jsou v prodeji dva bytové domy Jasmín a Modřín z první etapy, jejichž dokončení je plánováno na rok 2012. Byty jsou v nabídce již od 33 tisíc korun za metr čtvereční včetně DPH. Pro zájemce o bydlení jsou navíc připraveny velmi zajímavé akční nabídky. „Kdo se přihlásí v Zåhradě k trvalému bydlišti, získá slevu 1,6 procenta z ceny bytu. Je-li kupujícím rodina s dítětem, získá další 1,4 procenta slevy. Pokud klient přivede nové zájemce, odečteme mu dalších 1,2 procenta. Navíc jsme připravili akční slevu ve výši 15 procent na vybrané byty pro klienty, kteří uzavřou smlouvu ještě před zahájením výstavby,“ popisuje výhody obchodní ředitel RSČS Miloš Červenka.

Nízkoenergetický projekt Zåhrada je promyšlen do posledního detailu. Bytové domy budou obklopeny rozlehlým zeleným parterem o rozloze téměř 14 tisíc metrů čtverečních s altány, vodními plochami i dětskými hřišti. Maximální komfort bydlení zajistí intranetová síť napojená na Centrum služeb, které je připravené zařídit pro své obyvatele takřka cokoli – od umytí auta, hlídání dětí až po ustájení koně či podání informace o obsazenosti bazénu. Obyvatele nebudou rušit parkující auta, protože v podzemních garážích vznikne 350 parkovacích míst. V projektu je rovněž počítáno se sklepy, sklady a např. i s boxy na uschování kol. Ke každému z bytů také náleží buď terasa, předzahrádka s altánem zajišťujícím potřebné soukromí nebo prostorný balkon. Bytové domy budou mít klubové místnosti určené pro hry dětí či setkávání dospělých. Standardy jsou vybrány s ohledem na individuální potřeby a odlišné dispozice každého z bytů. A protože byty v Zåhradě mají blízko přírodě, jsou i v interiéru použity kvalitní přírodní materiály. Zåhrada pamatuje také na seniory či rezidenty se zdravotním omezením. Obsluhované bydlení doplněné o profesionální pečovatelskou službu spolu s ordinacemi lékařů a rehabilitacemi přímo v areálu projektu zajistí spolu s bezbariérovým vstupem do všech objektů maximální komfort.