RSČS rozšiřuje svou franšízovou síť o další pobočky

Realitní společnost České spořitelny (RSČS) otevřela od dubna 2011 již osm nových franšíz. Na nedávno otevřenou pobočku ve Zlíně nyní navazuje franšízovými partnery v Praze 2, v Praze 6 – Dejvicích a také v centru Kladna. RSČS jedná o rozšíření své franšízové sítě s dalšími sedmi pobočkami.

„Úspěšně jsme dokončili převod obchodní činnosti centrály do pražské franšízy RSČS/Agena reality. Nyní se proto maximálně soustředíme na řízení a rozvoj naší franšízové sítě. I přes velký počet nových franšíz rozhodně nepolevujeme v zájmu o získání dalších spolupracovníků. Naším cílem je být ve většině velkých měst a v příštím roce nabízet klientům služby v celkem 35 pobočkách,“ říká Miloš Červenka, obchodní ředitel Realitní společnosti České spořitelny.

Novým franšízantem se stala RSČS/Prodejní centrum s.r.o. sídlící v Praze 6 přímo na Vítězném náměstí. Pobočka se poprvé otevřela veřejnosti v pondělí 21. listopadu 2011. Vedle Prahy 6 a okolních městských částí se zaměřuje zejména na severozápadní okraj metropole a přilehlé obce. Druhou novou pražskou franšízou je společnost RSČS/Lanata s.r.o., kterou klienti najdou od ledna 2012 v Praze 2 v Jugoslávské ulici přímo v pobočce České spořitelny. Vedle starších nemovitostí a nových bytů a domů z developerských projektů pobočka nabízí i výkup nemovitostí. Plánuje také vlastní developerskou činnost a vyhledávání nemovitostí v zahraničí. Klienti již nyní mohou navštívit novou kladenskou franšízu RSČS. Ta působí pod názvem RSČS/Fresh Reality, s.r.o. a sídlí přímo v pobočce České spořitelny na náměstí Svobody.