Sedmička se rozrůstá

ÚVODNÍK

Milé čtenářky, milí čtenáři, v životě někdy všeho přibývá. Poté, co se nám narodil druhý syn Hynek, je doma všeho víc. Postýlek, dudlíků, plenek a křiku, dvě děti už dají zabrat. Násobí se počet večerů, kdy člověk nemůže v klidu usnout, a úměrně s tím rostou hodiny, které rodič prospí ráno u Macha a Šebestové. Starší syn u nich rád snídá.

Roste i Sedmička. Bez Macha a Šebestové, bez jejich sluchátka. Díky vám. Přidali jsme stranu Očima čtenářů, kam posíláte své fotografie. Fotíte se se Sedmičkou na netradičních místech, hledáte zvláštní kompozice, kde hraje hlavní roli číslo sedm, nebo jen posíláte snímky, kterými chcete potěšit ostatní.

Od tohoto vydání přidáváme další stranu s názvem Metropole. Přinese souhrn největších událostí ve vašem městě. Co se v uplynulých dnech stalo a na co se máme připravit.

Zpravodajský přehled vás provede aktuálním děním v krajském městě. I tuto stranu můžete sami ovlivnit.

Sedmička tak dál pokračuje v trendu, kterým se odlišuje od všech ostatních tištěných médií. Nabízí regionální publicistiku – původní rozhovor, téma týdne, pozvánky na volný čas. A teď i aktuální informace z centra vašeho kraje.

Za pár dní tu budeme tři roky. Když jsme poprvé rozjížděli Sedmičku, vypadalo to podobně jako dnes u nás doma. Jen místo u Macha a Šebestové jsme usínali po dlouhé uzávěrce u počítače, a pak u panáka v baru. Ale stejně jako při výchově dítěte jsme věděli, že tahle práce má smysl.

Za celý tým našeho týdeníku vám přeji hezké dny se Sedmičkou.