Slovenské portfolio společnosti Goodman ze 100 % pronajato

Jménem Evropského logistického fondu Goodman (GELF) oznámila skupina Goodman podpis smlouvy o pronájmu na dobu tří let, která byla uzavřena se společností GEFCO. Předmětem smlouvy je distribuční centrum o rozloze 9000 čtverečních metrů v logistickém centru Senec u Bratislavy. Portfolio skupiny Goodman na Slovensku je tak v současné době pronajato ze 100 %.

V logistickém centru Senec u Bratislavy, které patří skupině Goodman, si společnost GEFCO pronajme 9000 m2 skladových prostor a kancelářských prostor. Logistické centrum se nachází v blízkosti dálnice E75 a ve vzdálenosti 18 km od mezinárodního letiště v Bratislavě.

Country manažer pro Českou republiku a Slovensko Jakub Pelikán k tomu uvedl: „Je to už podruhé, co se nám v tomto regionu podařilo se společností GEFCO uzavřít smlouvu o pronájmu. V loňském roce byla uzavřena smlouva na 8 293 čtverečních metrů skladových prostor v našem logistickém centrum v Jažlovicích u Prahy. Obě transakce jsou důkazem vysoké kvality našeho portfolia a schopnosti přilákat významné zákazníky a udržet si je, a to díky našemu flexibilnímu přístupu založenému na uspokojování jejich individuálních potřeb na obchodní prostory.“

Z logistického centra v Senci je snadno dostupná většina významných trhů ve střední a východní Evropě. Centrum Bratislavy je vzdáleno 24 km, letiště ve Vídni 70 km, do Brna je to 130 km a do Budapešti 200 km.

Logistické centrum Senec nabízí 45 000 čtverečních metrů pronajatých budov a dále půdu, na níž je možné centrum dále rozšiřovat a postavit další moderní logistické prostory o rozloze 139 000 čtverečních metrů při velikosti skladových jednotek zhruba 1500 čtverečních metrů.