Spojte se s rodinou nebo přáteli a získejte v bance účet zdarma

Komerční banka

Komerční banka Zdroj: KB

Ve dvou se to lépe táhne. Známé přísloví platí i ve světě bankovnictví. S novinkou v nabídce Komerční banky můžete uzavřít „strategické partnerství“ s kýmkoli ze své rodiny, partnerkou nebo jinou známou osobou a společně čerpat zajímavé odměny. Můžete tak společně dosáhnout na účet zdarma a nemusíte přitom slevovat ze svých nároků na vysokou kvalitu bankovních služeb. Využijte koncept MojeOdměny naplno a oba můžete mít účet zdarma.

Mohlo by se zdát, že ve světě financí bylo již vše vymyšleno. Moderní bankovní služby však přinášejí neustálé inovace. Zatímco některých si ani nevšimneme, jiné vzbudí doslova poprask.

Stejně jako Program Rodina, který představila Komerční banka v roce 2011. Díky němu mohou manželé nebo registrovaní partneři společně dosáhnout na účet zdarma tím, že plní podmínky konceptu MojeOdměny společně.

Tuto nabídku nyní Komerční banka rozšířila tak, že partneři nemusí být manželé nebo registrovaní partneři: zvolit si můžete kohokoli a výhody čerpáte spolu. Domluvte se například s jedním z rodičů, prarodičů, dětí nebo jiným členem rodiny, svojí partnerkou či jinou známou osobou a získejte oba vedení svého účtu zdarma. To znamená, že poplatek naúčtovaný v jednom měsíci vám v případě splnění uvedených podmínek bude v následujícím měsíci vrácen. V konceptu MojeOdměny s novým Programem KB Rodina na partnerství opravdu záleží.

MojeOdměny pro každéhoDo konceptu MojeOdměny budete automaticky zahrnuti jako majitelé balíčku MůjÚčet, a nemusíte se tak nikde registrovat. Splníte-li čtyři podmínky, máte vedení účtu zdarma. Díky Programu KB Rodina, který je součástí konceptu MojeOdměny, se nyní na plnění podmínek můžete podílet s partnerem, kterého si vyberete, a oba tak můžete snadněji dosáhnout na účet zdarma.

Jaké jsou podmínky konceptu MojeOdměny? - jedna došlá platba na běžný účet MůjÚčet měsíčně, např. výplata, mateřská / rodičovský příspěvek, důchod apod.
- uzavřená smlouva o hypotečním nebo osobním úvěru s KB nebo u Modré pyramidy stavební spořitelny
- objem prostředků uložených u KB a/nebo u společností Modrá pyramida stavební spořitelna a/nebo Komerční pojišťovna a/nebo KB Penzijní společnost a/nebo Investiční kapitálová společnost KB v celkové výši alespoň 250 000 Kč - pravidelná měsíční úložka v rámci produktů společností Modrá pyramida stavební spořitelna a/nebo Komerční pojišťovna a/nebo KB Penzijní společnost a/nebo Investiční kapitálová Společnost KB v celkové výši alespoň 2 000 Kč měsíčně

Splníte-li 1, 2, 3 nebo 4 podmínky, získáte zpět 25, 50, 75 nebo až 100 % z ceny měsíčního poplatku za vedení balíčku MůjÚčet. V rámci Programu KB Rodina se úspory a vklady partnerů sčítají a uvedených částek mohou dosahovat společně.

MůjÚčet: vše, co potřebujete MůjÚčet je flexibilní balíček, který obsahuje vše, co potřebujete k pohodlné obsluze svých financí. Získáte korunový běžný účet s měsíčním elektronickým výpisem, obsluhu účtu pomocí telefonu, internetu i mobilu a embosovanou platební kartu s cestovním pojištěním. Pro dámy máme tuto kartu v unikátním designu Lady se slevovým programem a dalšími užitečnými službami. K základním službám v rámci balíčku si můžete pořídit i další, a to tak, aby výsledné řešení plnilo všechny vaše požadavky.

S balíčkem MůjÚčet získáte v Komerční bance kvalitní bankovní služby a v rámci konceptu MojeOdměny i možnost získat vedení účtu zdarma. Účet si můžete založit i on-line z pohodlí svého domova či kanceláře. Vyplníte formulář na webových stránkách mujucet.kb.cz a banka připraví veškerou smluvní dokumentaci. Vy už se jen stavíte na pobočce podepsat smlouvu a případně si vyzvednout platební kartu.

Program KB Rodina – jak to funguje v praxi?
Zřídili jsme si s přítelkyní každý svůj balíček MůjÚčet a na plnění podmínek konceptu MojeOdměny se podílíme společně. Oběma nám chodí na účet výplata, přítelkyně má v bance naspořené peníze v částce, která splňuje jednu z podmínek, a oba si spoříme na penzi u KB Penzijní společnosti minimálně 1 000 Kč měsíčně. Za tyto 3 splněné podmínky nám banka oběma vrací každý měsíc 75 % poplatku za vedení běžného účtu, platíme tedy pouze 17 Kč. V blízké budoucnosti uvažujeme nad hypotékou, chceme si koupit vlastní bydlení, a to už bychom splňovali všechny 4 podmínky. Ve finále tak budeme mít oba dva účty zdarma.

Zajděte do Komerční banky a zjistěte, jaké výhody vám Program KB Rodina může nabídnout. Informace získáte také na bezplatné infolince 800 521 521 nebo na internetových stránkách .