Switch Cup uzavře sezonu

Dva dny plné beachvolejbalu a letní pohody. Oblíbený turnaj Switch Cup o víkendu zakončí plážovou sezonu.

Přátelskou atmosféru a setkání pohodových lidí, ale také dobrý beachvolejbal a nadstandardní zázemí pro hráče i diváky. To vše, a ještě mnohem více nabídne i letos hranický turnaj Switch Cup. O víkendu 29. a 30. srpna bude oblíbený podnik hostit areál BSS Clubu v Drahotuších. „Jako každý rok, i tentokrát se snažíme organizační úroveň turnaje zase o malinko zvýšit. Sice nás nečeká nějaká zásadní novinka, tu si schováváme až na příští pátý ročník. Ale i drobná vylepšení zpříjemňují hráčům život,“ říká tajemně jeden z organizátorů Petr Macháň. Switch Cup i letos nabídne během víkendu prostor až osmdesáti milovníkům plážového sportování, čímž patří mezi největší podniky v regionu. Kromě domácích si tak na turnaj najdou cestu hráči z Přerova, Kroměříže, Ostravy nebo Mohelnice. „Switch Cup má v našem kalendáři vždy dlouho dopředu vyhrazené místo. A i letos se těšíme na nové soupeře a staré známé,“ pochvaluje si Bohumil Šponar z Přerova, který s Vilémem Raškou letos přijede obhajovat vítězství z dvou předchozích let.

K pláži patří i muzika

V sobotu se na vyhřátém písku sejdou smíšené tříčlenné týmy, neděle je na Switch Cupu tradičně vyhrazena soubojům mužských dvojic. Pohodu prvního hracího dne zakončí večerní párty u bazénu s kapelou. Na hráče i diváky čekají během víkendu kromě hudby i dovednostní soutěže.
„Switch Cup je otevřený všem příznivcům beachvolejbalu, kteří si chtějí užít pohodový víkend. Letos nám ještě pár volných míst zbývá. Všechny informace mohou zájemci najít na našich webových stránkách,“ uzavírá Macháň.