V Suchdole se začínají stavět nové rodinné domy

Developerská společnost SOLO PRAHA zahajuje výstavbu projektu Rodinné domy Suchdolská. Na jednom z posledních volných pozemků v centru Suchdola, jedné z nejoblíbenějších pražských rezidenčních čtvrtí, vznikne sedm rodinných domů. Tři domy v jedné řadě a dva dvojdomy (případně varianta jedné samostatné vily) vznikají uprostřed stávající vilové zástavby, kterou kvalitní moderní architektura nepodsklepených dvoupodlažních domů s plochou střechou podle developera nenaruší.

„Sám bydlím v Suchdole už deset let a považuju tento kout Prahy v těsném sousedství s Vltavou, Roztockým hájem, Tichým údolím a Dolní Šárkou za jeden z nejhezčích. Nejen proto jsme se od samého počátku snažili o maximální možné zachování stávající zeleně a její následné zakomponování do finální podoby jednotlivých zahrad,“ tvrdí ředitel SOLO PRAHA David Raiser. Dokončení stavby je naplánováno na červen 2012.

V malebném Suchdole, původně malé obci, kterou už v 10. století založili Přemyslovci, dnes obyvatelé najdou občanskou vybavenost. V bezprostředním okolí se nachází několik mateřských škol, základní škola, Česká zemědělská univerzita. K nákupům a stravování slouží několik obchodů s potravinami, restaurace, kavárna, pizzerie. Lékařskou péči poskytují praktičtí lékaři i specialisté a veterinář. Sportovní vyžití nabízí Sportcentrum, bazén, tělocvična, posilovna, čtyři tenisové kurty, hřiště na beach voleyball.

SOLO PRAHA je českou firmou s dlouholetými zkušenostmi a znalostmi realitního prostředí. Na tuzemském trhu s nemovitostmi působí od roku 1993. Hlavním předmětem podnikání je developerská a investiční činnost v oblasti rezidenčních nemovitostí. Nejznámějšími realizacemi společnosti jsou půdní nástavby v atraktivních částech metropole, především na Žižkově a Vinohradech, Rezidence 911 Bubeneč nebo Rezidence Petřiny se 44 bytovými jednotkami.