Ztratila se mladá žena. Ale už se ozvala rodině

AKTUALIZOVÁNO. Mladá žena, která se ztratila, se sama telefonicky ozvala rodině. "Před hodinou telefonicky kontaktovala svoji rodinu, je v pořádku v Olomouci a dnešního dne se vrátí do místa svého bydliště," informovala přerovská policejní mluvčí Michaela Sedláčková.

Původní zpráva Ztratila se pětadvacetiletá Lucie Kopřivová z Hranic. Naposledy ji viděli v sobotu 12. prosince kolem šesté hodiny večer v hranické restauraci U Pavouka, kde řekla, že odjíždí za kamarádkou do Olomouce. Mladá žena má nedostupný telefon.

„Ve středu 16. prosince nahlásila matka Lucie Kopřivové, že ji pohřešuje,“ uvedla přerovská policejní mluvčí Michaela Sedláčková. Poslední kontaktem s dívkou je telefonický hovor v neděli 13. prosince dopoledne. Od té doby se neozvala a její telefon je nedostupný.

Dívka je vysoká 160 cm, váží 50 kg, má nědé kaštanové vlasy po ramena, modré oči, oválný obličej, akné v obličeji. „Současná podoba odpovídá fotografii, ale nyní má vlasy po ramena,“ uvedla policejní mluvčí.

Na sobě dívka měla světle šedé kalhoty, bílý pletený rolák, černé tričko do véčka s krátkým rukávem a nápisem, zelenohnědou prošívanou zimní bundu s kožíškem na límci a rukávech, černé kožené kozačky, modrou pletenou čepici, rukavice a šálu. Police prosí veřejnost, aby jakékoliv informace k pohřešované dívce nahlásila na policejní služebně, na lince 158 nebo v pracovní době na telefon 974 778 336-7 případně na mobil 602 161 750.