Letošní novinky Samsung na poli domácích spotřebičů

Lednice Samsung

Lednice Samsung Zdroj: Samsung

Samsung, to je kromě telefonů a televizorů zejména i široké portfolio domácích spotřebičů, které svými technologiemi usnadňují práci a šetří tak energii jak vaši, tak tu elektrickou. Chladničky i vysavače od společnosti Samsung patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu, co lze mezi domácími spotřebiči vybrat.

Unikátní proudění vzduchu a žádná námraza

Nové vestavné chladničky s mrazničkou BRB6000 s posuvnými panty splňují požadavky těch spotřebitelů, kteří hledají spotřebič takřka na míru. Interiér chladničky se vyznačuje velkým úložným prostorem, který umožňuje přehledné uskladnění potravin. Chladničky jsou navíc vybaveny osvědčenou technologií True No Frost, jejímž úkolem je zabraňovat vzniku námrazy. Spotřebitel tak ocení úsporu energie, která s každým milimetrem námrazy stoupá až o 10 %.

Ve vnitřní výbavě se nachází chytře navržená zásuvka Fresh Zone, která nabízí ideální prostředí k uchovávání masa a ryb – potraviny jsou skladovány při optimální teplotě, aby zůstaly čerstvé a měly co nejlepší chuť. Novinky používají systém Twin Cooling Plus tvořený dvěma samostatnými chladícími okruhy, které udržují optimální teplotu a vlhkost v každém oddílu. Díky tomu nedochází k mísení vzduchu z oddělených systémů, a tím ani k přenosu vůní. Bezproblémový chod zajišťuje digitální invertorový kompresor, jehož podstata spočívá v plynulosti chodu – nepřetržitě reguluje teplotu v chladničce prostřednictvím změny rychlosti otáček. Na digitální invertorový kompresor u všech vestavěných chladniček navíc Samsung poskytuje 10letou záruku.

Nejvyšší sací výkon na trhu

Mezi další novinky se řadí i vysavač Samsung POWERbot VR9300, nejnovější model v řadě populárních robotických vysavačů. Tento vysavač disponuje funkcí Intelligent Power Control, která automaticky upravuje sací výkon podle typu vysá- vaného povrchu a zaručuje tak co nejlepší výsledek čištění. Maximální sací výkon na kartáči dosahuje až 40 wattů, což je 60násobně víc než u běžných robotických vysavačů.

Pro ty, kteří dávají přednost tyčovým vysavačům, má Samsung v nabídce model Power Stick série VS- 6000KL. Ten vyniká subtilním tělem, které umožňuje rychlé zatočení kolem rohů a překážek tvořených částmi nábytku. Výkonná, 21,6voltová výměnná lithiová baterie poskytuje dlouhotrvající výkon až přes 30 minut, podle zvoleného výkonu. A díky rafinované konstrukci pak vyčištění celého vysavače včetně turbokartáče zabere pouhých pár vteřin.