Abnormálně tragický týden pro mladé muže. Vojtěch se vrací, Stropnický krachuje a Feri rezignuje

Tahle země není pro mladý! Aktivista Pratasevič hnije v kriminále, ministr Vojtěch předstírá nadšení, Matěj Stropnický krachuje a Dominik Feri skončil na seznamu nežádoucích. Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Dnešní mladí, ti tvrdý chleba mají. Zejména běloruský aktivista Raman Pratasevič, jehož „dobrovolné“ videopřiznání zveřejnil Lukašenkův režim. A nic nevypovídá o tom, že se má váš vězeň v pohodě víc, než když ho dáte před kameru s obličejem plným modřin a přeraženým nosem.

Do takového malého osobního kriminálu se vrací i Adam Vojtěch, který souhlasil s tím, že se stane znovu ministrem zdravotnictví. A z jeho výrazu, že bude zase dělat se svým šéfem, nadšení jen čiší.

Jen o trochu hůř je na tom Dominik Feri, protože mu hrozí, že skončí za opravdovými mřížemi. Byl totiž obviněn ze sexuálního obtěžování žen, po čemž rezignoval na svou funkci poslance a vzdal se i kandidátky v podzimních volbách. Z policejního vyšetřování se ale jen tak nevykroutí.