Jak se ničí tajné zprávy a na koho to Hrad nakonec hodil

Pamatujete na loni a předloni, když epidemiologové varovali, abychom neusnuli s pandemií na vavřínech a nezačali se chovat jako utržený ze řetězu. A co jsme udělali? Chovali jsme se jak vopičáci mimo klec.

A jak to vypadá letos? Vlastně úplně stejně – blíží se nová varianta, která je ještě nakažlivější než omikron, ale my budeme rozvolňovat. No jo, v nemocnicích totiž už lidi nepadaj na hubu, tak je třeba jim trošku zavařit, aby se nenudili. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv. A aby toho nebylo málo, každý druhý den máme někde demonstraci tý slepý vývojový větve, která žije jen aby kejhala proti všem a všemu. Nechyběly ani šibenice. Však taky, když už si s tim dali tu práci, tak by s tim měli minimálně i spát.

A prezident Miloš Zeman opět promluvil a u toho se kýval, protože chtěl zřejmě vyjádřit fyzickou radost, když přál jedné velké mocnosti všechno nejlepší do nového roku. Vůbec na Hradě se děly zajímavé věci už od včera – skartovačka skartovala hlava nehlava a ničila, co jí přišlo do cesty. A Hrad uznal, že se nakonec skartovala i tajná zpráva o Vrběticích, protože nebyla úplně v estetické kondici. Buď jí něco chybělo, nebo snad přebývalo, kdo ví. Asi na ní byla přilepená žvýkačka. A tak se rozhodlo, na koho se to skartování svede.