Studium MBA: Nový impuls pro Vaši kariéru

UPPV

UPPV Zdroj: UPPV

Manažerské programy (MBA, LL.M., MPA a další) jsou určeny lidem, kteří touží růst. Chtějí mít otevřené možnosti a stoupat v kariéře, se kterou jde ruku v ruce vyšší plat. Nic z toho však nelze bez kvalitní výuky, profesionálního přístupu a zkušených lektorů, kteří vás navedou na správnou cestu.

Lepší pracovní vyhlídky hned na startu kariéry, povýšení, vyšší plat, možnost dostat se do nejvyššího vedení firmy. Reálný zisk těchto příležitostí je hlavním smyslem manažerských vzdělávacích programů MBA, BBA, LLM., DBA, MPA a MSc., které poskytuje vědecká a vzdělávací instituce Ústav práva a právní vědy v Praze.

Jak poznáte školu na úrovni?

Manažerské programy v ČR poskytuje několik desítek škol. Při výběru té správné je nutné mít na zřeteli zásadní věc – kvalitu výuky, kterou škola poskytuje. V opačném případě můžete vlastnit titul MBA, ale bez patřičných znalostí Vám bude k ničemu. Jak se o kvalitě manažerského programu na konkrétní škole přesvědčíte ještě před studiem? Pokud chcete mít jistotu, že si vyberete dobrou manažerskou školu, podívejte se na historii školy, úroveň lektorů, studijní obory, ale i na reference absolventů a další aktivity školy. Ústav práva a právní vědy, který byl založen již v roce 2003, je ve všech těchto oblastech jednou z nejrespektovanějších MBA-škol v České republice.

Tradice, kvalita, jistota

Tým lektorů Ústavu práva a právní vědy tvoří zkušení odborníci, z nichž se každý zaměřuje na konkrétní oblast daného manažerského programu. Výuka zde vychází z nejnovějších andragogických poznatků v oblasti vzdělávání dospělých. Studium je tak plně přizpůsobeno čerstvým absolventům vysokých škol i časově vytíženým manažerům, kteří tvoří největší část našich studentů.

UPPVUPPV | UPPV

Výuka formou teorie v praxi

Jsme hluboce přesvědčeni, že studium musí být nastaveno tak, aby byl každý náš student schopný uplatnit získané teoretické znalosti v praxi. Proto je výuka našich lektorů založena na skutečných příkladech, reálných projektech a případových studiích. Studenti Ústavu práva a právní vědy se tedy nenechávají pouze mentorovat, ale musejí vyvíjet vlastní aktivitu a řešit úlohy z manažerské praxe.

Studijní benefity

Protože si všech našich studentů velmi vážíme a chceme jim studium na Ústavu práva a právní vědy co nejvíce zpříjemnit, nabízíme jim i řadu benefitů. Ty se týkají například literatury studijních opor, různých slev na nákup knih a známých tištěných titulů či možnosti volných vstupů na 5 externích seminářů Ústavu práva a právní vědy.

Využijte prázdninové akce

Z Ústavu práva a právní vědy vzešlo za 12 let jeho existence přes tisíc absolventů. Jsme potěšeni, že nás doporučují dalším zájemcům. Právě to je pro nás ukazatelem toho, že jsou naše manažerské programy nastavené správně a skutečně našim absolventům pomáhají v kariérním růstu.

Pokud i Vy uvažujete o studiu manažerských programů MBA, BBA, LLM., DBA, MPA či MSc., můžete nyní využít mimořádné prázdninové akce. Do 31. 8. 2015 vzdělávací programy nabízíme za akční cenu od 84 000 Kč. Chcete-li se se studiem blíže seznámit, rádi Vás přivítáme na dni otevřených dveří či na osobní schůzce.