Vít Horáček odchází z advokátní kanceláře Glatzová & Co.

Vít Horáček, partner advokátní kanceláře Glatzová & Co., po dvaceti letech odchází. Přední česká advokátní kancelář Glatzová & Co. a její partner Vít Horáček oznámili, že se dohodli na ukončení spolupráce k červnu tohoto roku.

Vít Horáček působí v kanceláři Glatzová & Co. téměř od jejího založení v roce 1994. Po dvaceti úspěšných letech strávených v kanceláři se nyní chce věnovat výhradně rozhodčímu řízení a mezinárodním arbitrážím, kterými se intenzivně zabývá již několik let.

„Agenda rozhodčího řízení se mi stále více rozrůstá a dlouhodobě již tvoří převážnou část mé práce. Teď bych se jí rád věnoval naplno,“ říká Vít Horáček.

Veškerou práci pro klienty kanceláře, pro něž Vít Horáček pracoval, přebírají ostatní partneři a jeho odchod z kanceláře se tak na poskytovaných službách neprojeví.

Začátkem tohoto roku byl tým kanceláře posílen o nového vedoucího advokáta Erika Kolana, který v kanceláři působí od roku 2010 a jeho posun na vyšší pozici je oceněním kvalitní práce, kterou v kanceláři Glatzová & Co. vykonává.

Glatzová & Co. oceněna v Londýně

Vladimíra Glatzová: Cesta k likvidaci obnovitelných zdrojů