Netflix láká na seriál z dílny mistra příšer. Trailer na Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora Zdroj: Youtube

Streamovací platforma Netflix v rámci halloweenských oslav uvede seriál Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora. Slavný režisér, ve spolupráci s osmi dalšími režiséry, připravil pro streamovací platformu osm hororových příběhů, které si odbudou svou premiéru 25. října. Na poměry Netflixu je zajímavé, že seriál nevyjde hned v celku. Každý den vyjdou dva díly. Antologie bude tedy kompletní až 28. října.

Každá z epizod osmidílné antologické série se pochlubí jiným hereckým obsazením, přičemž statut největší hvězdy si pro sebe uzme nejspíše britský herec Rupert Grint, hvězda seriálu Walking Dead Andrew Lincoln, či oscarový herec Fahrid Murray Abraham, českým divákům známý jako Salieri z filmu Miloše Formana Amadeus.

Zajímavá jména však nenajdeme jen mezi herci. Na tvorbě Kabinetu kuriozit Guillerma Del Tora se podíleli například scénáristé seriálového hitu Black Mirror nebo The Strain. Na režisérské křeslo pak usedli tvůrci zodpovědní například za horory Babadook, Kostka nebo Od soumraku do úsvitu.  

Upoutávka na Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities:

Video placeholde
Trailer k seriálu Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora • Youtube