CHYTRÁ SEZÓNKA je nejvýhodnější možností neomezeného lyžování v Skiareálu Špindlerův Mlýn

Zdroj: Skiareál Špindlerův Mlýn

Plánujete v zimě vyrazit s přáteli nebo rodinou do Skiareálu Špindlerův Mlýn? Pokud se do největšího krkonošského střediska chystáte třeba jen na týden nebo tři víkendy, pořiďte si CHYTROU SEZÓNKU. Lyžovat budete za mnohem nižší cenu než ostatní, a navíc se spoustou výhod. Tak nezaváhejte, zakoupíte ji už jen do konce října.

Výhodnější způsob neomezeného lyžování ve Špindlu nenajdete. S CHYTROU SEZÓNKOU můžete lyžovat či jezdit na snowboardu klidně každý den po celou sezónu 2018/2019. Pokud jste si ji nestihli předplatit v dubnu, do konce října ještě seženete výhodný celosezónní skipas ve druhé vlně za pouhých 6.990 korun, což je v kategorii Dospělí o pět tisíc levnější než pořízení sezónky v zimě. Junioři a senioři zaplatí ještě o tisícovku méně než dospělí a děti dokonce o dva tisíce. 

CHYTRÁ SEZÓNKA není jen o výhodnějším lyžování ve Špindlerově Mlýně. Po jejím předložení v síti Špindl Motion, získáte výhodný servis nebo nákup lyžařského vybavení, v aprés-ski barech a restauracích sítě Špindl Gastronomy dostanete zase slevy na občerstvení, výhodnější snídani a další benefity, které se nadále nově připravují pro držitele. Na svou kartu navíc sbíráte body za nákupy, které můžete opět proměňovat v slevu. A pokud plánujete vyrazit do více lyžařských středisek, rozšiřte si ji jednoduše o další rezorty. S CHYTROU SEZÓNKOU můžete vyrazit na lyže třeba do Jasné Nízké Tatry, do Vysokých Tater do Tatranské Lomnice, Starého Smokovce, na Štrbské pleso, do polského Szczyrku nebo si můžete nahrát i aquapass do nádherných vodních parků na Slovensku – Tatralandia a Bešeňová, a to za stejně výhodných podmínek.

Jak získat CHYTROU SEZÓNKU?

Abyste mohli získat tu nejvýhodnější cenu skipasů a pořídit si CHYTROU SEZÓNKU, stačí se přihlásit do věrnostního programu GOPASS. Registrace je rychlá a bezplatná. A nikdy už nepřijdete o výhodné aktuální nabídky nebo pozvánky na zajímavé akce ve Skiareálu Špindlerův Mlýn. Se svou kartou můžete navíc sledovat počet odlyžovaných kilometrů a vystoupaných výškových metrů, a to včetně detailních statistik z lyžovačky. 

Více na www.skiareal.cz a www.gopass.cz