Firemní novoročenky Konta Bariéry vynesou statisíce korun

Firemní novoročenky Konta Bariéry

Firemní novoročenky Konta Bariéry Zdroj: Alena Mazochova, reprofoto: archiv Konta Bariery

Už jste se podívali na nabídku novoročenek Konta Bariéry? Pokud ne, tak to určitě udělejte. Třeba jen proto, abyste si ověřili, jestli může mít nezisková organizace stejné ambice ve svém snažení jako uznávaní specialisté na firemní reklamní předměty.

Firemní novoročenky Konta BariéryFiremní novoročenky Konta Bariéry | Alena Mazochova, reprofoto: archiv Konta Bariery

Srovnání bude určitě zajímavé. Mírný údiv už vzbudí skutečnost, že do letošní přípravy se podařilo Kontu Bariéry zapojit přes třicet českých malířů grafiků, knižních ilustrátorů, humoristů, fotografů, autorů energetických obrazů a taky několik velmi šikovných dětí předškolního věku. Ti všichni přispěli k tomu, že je v prodejním menu více než sto obrazově, tvarově a graficky odlišných novoročních přání.

Daleko od pravdy nebude tvrzení, že na své si mohou přijít příznivci klasiky i nových trendů. Každé z novoročních přání má svůj základ v tištěné podobě a je možné si ho objednat i v elektronické verzi. Nezanedbatelným nabídkovým bonusem je i to, že práce „podle ševcovského kopyta“ byla tvůrcům grafické úpravy jednotlivých novoročenek velmi cizí - co novoročenka to nápad, to gag.

Slova, slova a nic než slova, mohl by někdo namítnout. Dobře. Jaká jsou fakta? Novoročenky začalo Konto Bariéry nabízet před sedmi lety. Bylo to velmi nesmělé začínání, desítka novoročenek a několik firem, které si je koupily a zaplatily za ně něco málo přes sto tisíc korun. V loňském roce si potenciální kupci mohli prohlédnout skoro stovku novoročních přání a zřejmě je zaujala, protože jich koupili za více než osm set tisíc korun.

Zajímavé na tom všem je i to, že každý, kdo chce své investici dát čtvrtý rozměr, má šanci, protože zakoupením novoročenek Konta Bariéry nejen potěší své obchodní partnery, ale také přispěje na bezbariérové úpravy škol v celé České republice, a to bez jakéhokoliv finančního omezení.

www.kontobariery.cz nebo www.antipol.cz a na telefonních číslech 224 214 452 a 777 970 818.