Značka Björn Borg představuje novou kolekci SS21

Björn Borg nová kolekce SS21

Björn Borg nová kolekce SS21 Zdroj: Björn Borg

Björn Borg nová kolekce SS21
Oblečení na sport v nové kolekci je především funkční
Oblečení na sport v nové kolekci je především funkční
Björn Borg nová kolekce SS21
I vzory v nové kolekci jsou nenápadné
10
Fotogalerie

Čisté, jednoduché, minimalistické a hlavně funkční. Značka Björn Borg představuje novou kolekci na jaro a léto 2021 a dostála svému sportovně módnímu renomé. 

Značka Björn Borg - nesoucí jméno slavného švédského tenisty - je, již od svého vzniku v roce 1984, jedním z „míst“, kam jít, když se chcete obléknout pohodlně, sportovně ale pořád nechcete vypadat jako trhan. 


Björn Borg nová kolekce SS21Björn Borg nová kolekce SS21 | Björn Borg

Vysoce kvalitní oblečení na sport (fitness, tenis, jóga, pilates), je jedničkou ve spodním prádle (hlavně pánském) a velmi si zakládá na udržitelném přístupu.

Oblečení na sport v nové kolekci je především funkčníOblečení na sport v nové kolekci je především funkční | Björn Borg

Kolekce je doplněna o nové designy spodního prádla, pro které je značka taky známá. Jejich trenky a basic trička jsou velmi pohodlná. 

Značka nezapře stopu švédského minimalismu, kromě klasické černé a bílé je letošní sezóna doplněna o tlumenou lahvově zelenou, zlato – béžovou a modrou. Ve stejném duchu je pak navržena kolekce doplňků. 

V nové kolekci najdete minimalisticky pojaté květinové vzoryV nové kolekci najdete minimalisticky pojaté květinové vzory | Björn Borg

Björn Borg se také pokouší, což není u švédské firmy k podivu, o trochu lepší eco přístup. Již nyní je více než 70 procent výrobků z udržitelných materiálů. Do roku 2022 chce firma dosáhnout 100% využití eco – friendly materiálů. 

Tepláky z nové kolekce SS21Tepláky z nové kolekce SS21 | Björn Borg

Kolekce značky je dostupná na e-shopu www.upbrands.cz