Budoucnost práce a světového byznysu ve 4D #digital #disruptive #diverse #developing Nenechte si ujít konferenci roku!

Zdroj: ABSL

Digitální transformace a inovace s pomocí technologií, zavádění disruptivních obchodní modelů a strategií, rozvoj talentů v době umělé inteligence. To jsou výzvy, které dnes stojí na čelních příčkách firemních priorit. Výzvy, které mění tradiční fungování firem i charakter lidské práce. Jak se na přechod do digitální éry připravit? Jak a proč inovovat zaběhlé procesy? Jak vzdělávat zaměstnance, čím je motivovat, jaké pracovní prostředí jim nabídnout a jak spolupracovat s novými kolegy vybavenými umělou inteligencí? To je jen zlomek témat, kterým se bude věnovat 6. výroční konference ABSL ve dnech 13.-14. listopadu 2019 v Brně.

Co vás čeká?

Na konferenci, kterou účastníky provede Lucie Výborná, odkryje svou vizi budoucnosti Peter Moller ze společnosti Deloitte, globální inovátor, vizionář a stratég mezinárodních firem. Nejnovější trendy nastíní dalších více než 60 specialistů na digitální transformaci, zavádění inovativních technologií, motivaci a vzdělávání zaměstnanců, designování pracovního prostředí a implementaci nových disruptivních strategií. Těšit se můžete také na vystoupení inspirativních osobností jako například cestovatele a publicisty Dana Přibáně anebo propagátora vědy a výzkumu Michaela Londesborougha.

Budoucnost a inovace

Inovace světového byznysu se rozbíhá v České republice, v místních servisních a inovačních centrech mezinárodních společností. Poslechněte si názory, zkušenosti a rady těch, kteří se již cestou inovací vydali. Registrujte se a zúčastněte se konference roku o budoucnosti práce a inovacích světových firem. Na programu je více než 30 přednášek a 8 workshopů, samostatná sekce ABSL Akademie, která slouží k profesnímu rozvoji zaměstnanců center servisních a inovačních center, zajímavý program pro studenty a absolventy škol, jehož cílem je ukázat, jak by se měli připravit na kariéru budoucnosti v době technologií a umělé inteligence, výstava partnerů konference, a mnohem, mnohem více!

Konference je organizovaná pod záštitou Města Brna. K partnerům akce patří společnosti Skanska, Deloitte, The Hackett Institute, Infosys, JLL, Neoops, CTP, D-Ploy, 24 Services Group, GoodCall, Workwide Group, Acamar, Neoris, Accenture, CzechInvest a další.

Loňská konference přilákala více než 500 účastníků. Letošní rok vás bude ještě o stovku více!