Hotely Marriot v Praze a Plzni jsou na prodej

Dva významné hotely v tuzemsku - Courtyard by Marriott Prague Airport a Courtyard by Marriott Plzeň - mohou nyní získat investoři. Hotely lze koupit samostatně, anebo jako celé portfolio. Oznámila to společnost Cushman & Wakefield (C&W), která byla exkluzivně pověřena tímto prodejem.

„Tato investiční příležitost představuje jedinečnou možnost získat dva kvalitní a zavedené hotely se stabilním a zaručeným příjmem z pronájmu maloobchodních, kancelářských či parkovacích ploch. Oba hotely provozuje jeden z nejlepších hotelových operátorů na světě,“ říká vedoucí středoevropského hotelového týmu C&W Frédéric Le Fichoux. „Oba hotely vykazují za poslední roky lepší výsledky než trh jako celek. Jelikož se hotelový trh v Praze i Plzni zotavuje, jsme pevně přesvědčeni, že o tyto nemovitosti bude mezi prozíravými investory velký zájem,“ dodává.

Courtyard by Marriott Prague Airport zahrnuje hotel o 234 pokojích s kompletním rozsahem služeb, nákupní galerii a rozsáhlým parkovištěm. Jeho výhodou je lokalita v rámci pražského mezinárodního letiště. Je to jediný hotel v docházkové vzdálenosti od letištních terminálů. Plzeňský jmenovec spojuje hotel o 195 pokojích s kancelářskými plochami, maloobchodními prostory na hlavní nákupní ulici a parkovištěm. Hotel se nachází v historickém centru Plzně, má dobrou viditelnost a dostupnost z hlavního silničního tahu, který spojuje Plzeň s Prahou a Německem. Oba hotely byly vybudovány a otevřeny v roce 2007 a provozuje je společnost Marriott International.

Úlohou C&W při této transakci je osobně představit nemovitosti potenciálním investorům, analyzovat nabídky, vyjednávat o nich s cílem zajistit klientovi co nejvýhodnější podmínky, vybrat nejlepší nabídku, řídit předinvestiční prověrky a spolupracovat s právníky při realizaci transakce.