Retail park v Trutnově otevřel druhou část

Trutnovský retail Park na ulici Krkonošská otevřel svou druhou část. Po hypermarketu Tesco a hobby marketu OBI, které přivítaly první návštěvníky před dvěma týdny, je tak obchodní areál kompletně v provozu. Oznámila to společnost CPI Group.

S ohledem na obchodní plochu retail parku čítající 22 000 čtverečních metrů bylo zprovoznění obchodních jednotek naplánováno ve dvou fázích. Ve druhé etapě přibyly Elektro Planeo, Hervis sport, prodejna hraček Dráčik, dm drogerie, oděvy Gate a CCC Bot. „Prodejna Jysk a New Yorker otevřou do konce listopadu,“ dodává manažer investorské skupiny CPI Group Pavel Jirásek. Obyvatelé Trutnova mohou využít linky MHD nebo rozsáhlého parkování s 860 místy pro automobily.

CPI Group se na českém a slovenském realitním trhu pohybuje od roku 1991 a patří mezi přední domácí investory a developery. Své investiční aktivity rozvíjí skupina v oblasti rezidenčních nemovitostí, kancelářských objektů, obchodních areálů, hotelového ubytování a logistických center. CPI Group je s 12 700 byty druhým největším poskytovatelem nájemního bydlení v ČR. Skupina dále vlastní a spravuje přes 500 000 m² obchodních ploch, přes 230 000 m² kanceláří, 17 hotelů a 148 800 m² ploch pro skladování a lehký průmysl.