Jaroslav Bukovský: Jak vydělat za deset dní se 180 tisícovkami na pražský třípokoják?

Když bohové chtějí, stane se na Wall Street zázrak

Když bohové chtějí, stane se na Wall Street zázrak Zdroj: Grafika e15

Naprosto chápeme, že části čtenářstva se může po českém inflačním excesu nedostávat peněz. A to i na to nejdůležitější, na co by je, s ohledem na morální požadavek péče řádného hospodáře o své úspory, měl vydávat. Totiž na investice. Proto se dnes podíváme na investiční model, který si na svém startu žádá potenciálně minimální kapitál, ale zároveň umožňuje velmi rychlé a velmi vysoké zisky. V podstatě jde o jakousi burzovní a vydatně urychlenou variantu amerického snu, jenž se dá nicméně úspěšně odžít i v českých lukách a hájích. 

Kdo nyní očekává zaručený recept na zázračné zbohatnutí během několika pracovních dní na burze, pochopitelně nechť dál nečte. Život ani burza samozřejmě nedají svým aktérům nic zdarma a následkem našeho dnešního modelu mohou být jistě i dramatické ztráty, a to jak peněžní, tak, a ty bolívají více, i psychická.

SPECIÁL: Jak se zajistit na stáří?

Připravili jsme pro vás sérii prémiových článků, jak si zařídit bezstarostný důchod, ať už je vám dvacet nebo padesát. Pokud ještě nepatříte do e15 komunity, staňte se jejím členem a odemkněte si přístup k exkluzivnímu obsahu, jak investovat a spořit na stáří a čeho se při cestě k nezávislosti vyvarovat.

VŠECHNY ČLÁNKY, KTERÉ JSOU SOUČÁSTÍ TÉMATU, NAJDETE ZDE

Grafika do speciálu

Pokud se ovšem sázka – a náš model má v sobě skutečně prvky loterie – vydaří, vítěz bere doslova vše. Takové situace přitom nejsou nerealistické. Naposledy brali spekulanti několik tisíc procent za pár dní začátkem letošního února. Pokud je váš anděl strážný v kondici, po ruce máte „zbytečných“ pár tisícovek a jste hráči, kterým případné finanční ztráty dokáže kompenzovat adrenalin, stačí už jen naskočit do jedoucího rychlíku a dávat pozor na nohy.

Skutečně vzrušující valentýnská zábava

Psal se šestý únor 2024. Zatímco část populace usedala do křesel, aby si v letácích vylovených ze schránek unaveně prohlédla stokrát obehranou nabídku bonboniér k blížícímu se valentýnskému svátku, skupina investorů se připravovala na jednu z největších akcí letošního roku. Totiž spekulaci na akcii čínské společnosti MicroCloud Hologram. Ano, akcii by zatraceně slušel přívlastek „pofidérní“. Ovšem jakou cestu k několika tisícům procent během deseti dnů zvolit, aby nepůsobila pofidérně? Řekněme, že průměrná valentýnská investice do partnera činila pět set korun.  

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!