Jaroslav Bukovský: Kdo na Wall Street vydělá nejvíce aneb do roka a do dne ve vatě

Wall Street, protože investovat jinde je skoro zbytečné, je momentálně vyždímaná letošním propadem a ceny mohou být v některých případech možná i velmi zajímavé.

Wall Street, protože investovat jinde je skoro zbytečné, je momentálně vyždímaná letošním propadem a ceny mohou být v některých případech možná i velmi zajímavé. Zdroj: E15 (Midjourney)

Nic samozřejmě neroste do nebe, leccos přesto roste zatraceně vysoko. Akciové investory pochopitelně zajímá, jak vysoko může ta která akcie jít. Wall Street – protože investovat jinde je skoro zbytečné – je momentálně vyždímaná letošním propadem a ceny mohou být v některých případech možná i velmi zajímavé. Rozhodli jsme se podívat na akcie, které mají do roka a do dne nejvyšší růstový potenciál. Ne, zdrojem nebyla kávová sedlina nebo mystická dojmologie, nýbrž platná analytická doporučení pro konkrétní akcie a jejich cílové ceny. Přísliby neznějí špatně a „pouhý“ dvojnásobný růst by byl na této soupisce zklamáním, když nejvíce vzývaná akcie atakuje čtyřsetprocentní růstový potenciál. 

Článek je součástí projektu Inflační brzda. Zmírněte dopady inflace na svoje peněženky >>>

Pochopitelně se na této divoké cestě za procenty bude nutné spolehnout i na štěstí, ale s tím už se tak v životě u velkých cílů obecně počítá. Tak tedy voilà, následuje sedmička akcií z Wall Street, která dostala do vínku největší růstové přísliby. Proč sedmička? Protože je to šťastné číslo. 

Náš seznam začíná na ročním růstovém potenciálu 164 procent; investor by tak vydělal o něco více než dvouapůlnásobek své investice.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!