Podnikatelská půjčka bez zbytečných otázek a dlouhého papírování

Zdroj: Shutterstock

Jistě se dá najít všeobecná shoda na tom, že byrokracie je v dnešní době prakticky až nad hlavu. Neustále něco vyřizujeme, podepisujeme, hledáme různé dokumenty a pročítáme obsáhlé smlouvy. Je to vůbec nutné? V některých případech snad ano. Pokud jde o půjčku, kterou by bylo ideální vyřídit co možná nejdříve, bude ale čekání zbytečné. Zvláště když lze všechny náležitosti vyřídit po internetu, bez dlouhých formulářů a nejasných formulací, telefonických rozhovorů či dokonce osobních návštěv kamenné pobočky.

Ideální varianta nejen pro začínající OSVČ

Jednoduché podmínky, pomocná ruka, kterou lze využít prakticky hned – bez dlouhého čekání a nekonečných front. Podnikatelská půjčka znamená finance už do deseti minut od schválení. Blesková výplata peněz, využití od A do Z. Investice, pořízení nové výbavy, malá rekonstrukce provozovny, tady se fantazii meze nekladou.

Až dvacet tisíc korun pro každého podnikatele

Rychlá akce s jednoduchým formulářem, přesně takový je podnikatelský úvěr určený pro 21. století. Přehledně a na jistotu, krátká smlouva, která se vám plně přizpůsobí. Půjčky pro OSVČ nemusí být noční můrou, právě naopak – stačí si rozmyslet, jak vysoká částka je aktuálně zapotřebí a požádat si o ní online. Bez poplatků a s minimem podmínek. Co je třeba splnit?

  • Platné živnostenské oprávnění. OSVČ, která si o tuto půjčku žádá, tedy musí být aktivní.
  • E-mail, telefon a bankovní účet vedený v některé tuzemské bance. To jsou další podmínky.
  • Stejně tak je nutné, aby žadatel v danou chvíli neprocházel například insolvenčním řízením.

Diskrétnost je také zaručena, nemusíte vysvětlovat, kvůli čemu si půjčku sjednáváte. Výdajů, které se pojí s podnikáním, ať už začínáte nebo máte zavedenou firmu, je přece v dnešní době více než dost. Faktury nebo složenky si proto uschovejte spíše pro osobní potřebu, protože k vyřízení krátkodobého úvěru rozhodně nutné nebudou. Minimem pro sjednání úvěru je pět tisíc korun, maximem pak dvacet tisícovek. Lhůta splatnosti je nastavitelná v rozmezí 7 a 30 kalendářních dnů.