Jeff Bezos řeší choulostivý problém. Soudí se kvůli svým nahým fotografiím

Jeff Bezos se svou přítelkyní Lauren Sanchezovou

Jeff Bezos se svou přítelkyní Lauren Sanchezovou Zdroj: profimedia.cz

Lauren Sanchezová
Jeff Bezos se svou přítelkyní Lauren Sanchezovou
Jeff Bezos se svou přítelkyní Lauren Sanchezovou
Jeff Bezos
Jeff Bezos
29
Fotogalerie

Nejbohatší člověk světa, majitel Amazonu a společnosti Blue Origin Jeff Bezos řeší v současnosti choulostivý problém. U soudu obvinil bratra své přítelkyně Michaela Sancheze z toho, že zaslal fotografie obnaženého Bezose bulvárnímu deníku National Enquirer. Ten se brání a tvrdí, že fotografie nikomu nezasílal. Informoval o tom server Business Insider. 

Bezos a jeho právní tým tvrdí, že Sanchez zneužívá právní systém k nalákání miliardáře do drahého sporu. Ten však vrátil úder. Sanchez pobídl soud k tomu, aby přezkoumal jeho telefon a potvrdil, že fotografie jím nebyly zaslány. Doplnil, že jej Bezos křivě obvinil. 

„Účastí v tomto soudním řízení doufá pan Sanchez v to, že se vrátí na přední stránky bulvárních novin a vyinkasuje peníze od druhé strany využitím současného mediálního humbuku,“ uvedl Bezosův právník William Isaacson.

Deník The New York Times informoval, že fotografie nahého Bezose zaslala Michaelu Sanchezovi samotná nynější přítelkyně nejbohatšího muže světa a jeho sestra Lauren Sanchezová. Ten měl podle newyorských novin vyinkasovat 200 tisíc dolarů za předání fotografií bulváru.