Anketa hledající nejoblíbenější české weby se přehoupla do své druhé poloviny

Zdroj: Internet Info

Za necelé čtyři týdny bude rozhodnuto o vítězích v anketě Křišťálová Lupa 2018 – Cena českého Internetu. Vyberte si z nominovaných internetových tvůrců své šampiony a podpořte ho svým hlasem.

Celkem 72 projektů a služeb v sedmi kategoriích čeká na hodnocení široké veřejnosti. Letošní novinkou je hlasování o nejlepší online video. Zvítězí satirické Šťastné Pondělí, vzdělávací Krvavá léta, zábavné 3v1 nebo největší sympatie získá youtuber Kovy? Facebookový profil Jiří Ovčáček – unofficial plný parodie a nekorektního humoru soupeří s dalšími aspiranty na vítězství – například s neméně nekorektním TMBK, užitečným twitterovým účtem 365tipu.cz či na čtenáře cíleným blogem iwrite.cz. Porota složená z více než stovky významných osobností má pak za úkol rozdělit své hlasy v dalších osmi kategoriích.

Možnost hlasovat má veřejnost do prvního listopadu. Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen se uskuteční ve čtvrtek 22. listopadu 2018 v Divadle Archa.

Hlasovací formuláře pravidla hlasování, složení odborné poroty a další informace nalezete na oficiálním webu ankety. Rozhodnutí o tom, zda právě váš favorit uspěje, je pouze ve vašich rukách.

Křišťálová Lupa

Anketu Křišťálová Lupa 2018 pořádá server Lupa.cz, jehož provozovatelem je společnost Internet Info. Hlavním partnerem ankety je společnost T-Mobile. Dalšími partnery akce jsou Active24, Chivas Regal a PayU. Hlavními mediálními partnery jsou Česká televize a Český rozhlas Radiožurnál. Produktovým partnerem je Schweppes. Mediálními partnery jsou Deník.cz, E15.cz, Heureka.cz, Hypermedia.cz a Tiscali Media.