Vlastní apartmán v Krkonoších aneb chalupařte bez starostí

Zdroj: All Inclusive Development

5
Fotogalerie

Také se vám chalupaření líbí, ale odrazují vás starosti, spojené s provozováním druhého domu? Koncept vlastního horského apartmánu umožní zimní a letní domácí dovolenou komfortně, se službami a naprosto bez starostí.  

Polyfunkční dům Ski & Mt. bike apartments ve Vrchlabí, který se právě staví, přichází s konceptem bezstarostného hi-tec chalupaření s atraktivním trávením volného času v srdci Krkonoš. Budova má výrazný design, inspirovaný severskou architekturou a pracující s přírodními materiály, a harmonicky tak zapadá do malebného horského prostředí.

Recepce, wellness – to jsou některé z vymožeností, které na rozdíl od apartmánu v klasické chalupě nenajdete. Ve Vrchlabí jsou k dispozici apartmány a ateliéry od 22 do 110 m2 o rozlohách 1+kk až 3+kk s vlastními terasami. Byty jsou vybaveny dálkovým ovládáním pro topení. Takové řešení je šikovné v případě, kdy apartmán chcete pronajímat -  přes telefon připravíte vše bez toho, abyste do Vrchlabí museli vůbec jezdit. Moderní „chalupu“ vytápí elektrické podlahové topení s wi-fi termostatem, větrání zajištuje rekuperace, díky které nemusíte větrat ledovým vzduchem z venku a šetříte tak energii. Luxusní pocit umocní kvalitní kuchyňská linka v ceně a exkluzivní sanita značek Kaldewei a Villeroy.

Tyto služby na klasických chalupách určitě nenajdete:

  • ·        Hotelové zázemí s recepcí
  • ·        Wellness
  • ·        Košík se snídaní za dveře dle přání rezidenta či hosta

A to nejlepší na konec: cena, za kterou apartmán pořídíte, je sympatická – už od necelých dvou miliónů korun.  Více na https://www.vrchlabi-apartmany.cz/