Patent na znalosti přípravy pizzy
K hodnocení naši firmy jako takové uvádíme následující : Nikde, a to zdůrazňujeme, jsme se nesetkali s názorem, že na Margheritě nesmí být plátky rajčat ! (jako zdroj např. kamarád a přítel Massimo Recchioni - majitel pizzerie v Kutné Hoře) Navíc si i protiřečíte, když u Mam Hlad rajčata postrádáte a přitom rajčatový základ jim přiznáváte!
Jak jistě víte, tak i v samotné Itálii se pizza liší kraj od kraje a to velmi významně. Vyčítat nám tak tenké těsto (znak to neapolských pizz) nám nepřijde seriozní a slovo „trošku tvrdší“ překládáme našim hostům jako křupavá, opět to znak neapolské pizzy). Pojďme ale od naší pizzy k problému který nás dohřál mnohem víc. Nevíme proč pan Kajetán Pispicia má z titulu italského občanství patent na to, jak má vypadat opravdová pizza (pro dokreslení použiji naše okřídlené: Co čech to muzikant , které mne také nezplnomocňuje při mém absolutním „hluchu“ hodnotit italské pozounisty). Zejména velmi urážlivě na nás působí věta pana Kajetána: „To co jste mi přivezli by vám v Itálii hodili na hlavu“.
Závěrem už jenom jediné, procestovali jsme Itálii křížem krážem, ochutnali mnoho variant krajových pizz, od naprosto skvělých a neopakovatelných až po nemálo těch, které bychom nejraději těm ITALUM hodili na hlavu!!
Pan Kajetán se zachoval naprosto neprofesionálně, a to že mu byl dán prostor k takovýmto výrokům spíš naznačuje, že se jedná o jeho placenou inzerci a nikoli test redakce. Vzhledem k tomu kolik lidí v Hradci Králové čte váš týdeník nám přije naprosto skandální, že z oken vaší redakce defenestrujete šmahem všechny hradecké pizzerie s mnohaletou tradicí a velikým klientským zázemím jen na základě „názoru“ jednoho taky Itala…