Podcast Botník: Nejen o historii legendy BAPE, která exkluzivně přichází na Footshop

Hostem dalšího dílu podcastu Botník byl kreativec Noro Krajňak

Hostem dalšího dílu podcastu Botník byl kreativec Noro Krajňak Zdroj: e15 / Footshop

Druhý díl nové sezóny teniskové a fashion encyklopedie Botník otevírá téma legendární japonské značky BAPE, která po dlouhých letech úsilí přichází exkluzivně pro oblast středovýchodní Evropy do Footshopu. Podcast, který vzniká ve spolupráci největšího českého streetwear obchodu a e15 připravují Nikita Poljakov, Vojta Kubík a Honza Nosek. Na pomoc si tentokrát trio moderátorů zavolalo insidera, kterým je kreativec Noro Krajňak.

Po prvním díle nové sezóny, kterou otevřel velký rozhovor se zakladatelem streetwearové e-commerce v Česku Peterem Hajdučkem, podcast Botník stále zůstává u Footshopu. Tentokrát do něj totiž přichází značka BAPE spojená s legendami módního světa jako je Nigo nebo Pharrell Williams. To je perfektní okamžik připomenout si, proč je kolem ní takový hype.

V bezmála půlhodině se můžete těšit na cestu do historie, současnost značky i komentáře ke kontroverzním momentům, nejen díky kterým si tento brand vybudoval své jméno. Po více než třiceti letech, kdy je „koupající se opice“, jak zní celý název značky A Bathing Ape, zlatým grálem sbírek rapperů a umělců všeho druhu, ji dnes můžete přivítat i ve svém botníku.

Botník vychází na všech oblíbených podcastových platformách a také ve formě videa.