Propagovala minimalistický životní styl. Teď Marie Kondo otevírá e-shop

Marie Kondo

Marie Kondo Zdroj: Profimedia.cz

Skladujte oblečení podle vzoru Marie Kondo.
...
...
...
...
6
Fotogalerie

Marie Kondo se proslavila svým minimalistickým životním stylem, kterým posléze ovlivnila skoro celý svět. Díky knihám přeloženým do několika jazyků a především díky sérii Velký úklid s Marií Kondo odvysílané na platformě Netflix jí na účtu přibylo zhruba pět milionů dolarů. Teď Japonka otevírá e-shop.

„Do povědomí se dostala tím, že naléhala na to, aby se lidé zbavovali věcí, které nepřináší radost. Teď ale doporučuje produkty, které to dělají alespoň tedy podle ní,“ píše Wall Street Journal.

Na webové stránce KonMari.com nabízí zhruba stovku produktů rozdělených do sedmi kategorií, od pomocníků na úklid, koupelnových doplňků až po knihy. Výrobky jsou zatím dostupné jen ve Spojených státech amerických.

Nejdražší položkou je stojan na vařečky z mosazi za 6400 korun, nejlevnější pak keramické hůlky za 160 korun.

„Nejdůležitější pro mě je se obklopit předměty, které přináší radost,“ uvedla v rozhovoru pro Wall Street Journal, kde rovněž odkryla i svoje plány do budoucna.

V budoucnu bude každá z položek internetového obchodu zahrnovat i instruktážní video, které přiblíží uklidňující účinek daného produktu.

Zaujal vás článek a chcete celý časopis na toto téma? Kupte si ho v naší online trafice iKiosek.cz! Dnes objednáte a další pracovní den máte ve schránce. Doprava je zdarma.