Nechci Vrbětice zadarmo. Místopředseda STAN Polčák nasákl babišismem a za „pomoc“ obcím chce provize

Europoslanec a místopředseda STAN, právník Stanislav Polčák, se ukázal v pravém světle, když po obcích, postižených výbuchy muničních skladů, požaduje tučné provize za právní pomoc.

Obce sice peníze nakonec dostaly, ale to proto, že sněmovna schválila zákon o odškodnění. Polčák se zřejmě nakazil Babišovou chorobou. Má i doprovodné symptomy, třeba donekonečna opakuje, že je to kampaň, a nekonečnou chuť se soudit. Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

A samozřejmě nevynecháme ani válku na Ukrajině, která už zuří několik týdnů a celý svět se podivuje nad tím, kde jsou ty nejmodernější zbraně, jimiž se Rusko dlouhá léta chvástalo. Namísto toho tento „technologicky vyspělý“ národ bombarduje civilní cíle hlava nehlava a pro přeživší ještě zřídili gulagy. 

Špatné zprávy ale přišly i do Babišova „pekařského Doněcku“. Penam má totiž vrátit stomilionovou dotaci na výrobní linku na toastový chleba, na níž bylo inovativní jen zpracování posudku o její inovativnosti.