Finanční investice ve znamení skutečných hodnot. Investiční kongres pro finanční poradce spol. Ertrag + Sicherheit a Jung, DMS & Cie

Investice, akcie

Investice, akcie

Dne 08.11.2012 se v hotelu Clarion Congress Hotel Prague uskutečnil tradiční investiční kongres spol. Ertrag + Sicherheit (E+S) a Jung, DMS & Cie (JDC).

Více než 1.400 finančních poradců přijalo pozvání na akci, která se nesla zcela v duchu finančních investic do skutečných hodnot s top referenty ze spol. Franklin Templeton, BNP Paribas, UniCredit a Partner Bank.

Zleva: Bozidar Kristic, Director BNP Paribas; Michal Kažík, Education Manager Ertrag + SicherheitZleva: Bozidar Kristic, Director BNP Paribas; Michal Kažík, Education Manager Ertrag + SicherheitZleva: Bozidar Kristic, Director BNP Paribas; Michal Kažík, Education Manager Ertrag + Sicherheit

„Světová ekonomika je stále komplexnější a propojenější. Neustálé změny kapitálových trhů vyžadují průběžné sledování a čím dál rychlejší přizpůsobování majetku novým podmínkám. K tomu aby finanční poradci mohli investorovi optimálně poradit v každé fázi trhu a s ohledem na jeho investiční cíle, jsou nutné znalosti z ”první ruky” a porozumění příslušné produktové oblasti.“ říká Manfred Zettl, CEO spol. Ertrag + Sicherheit Vermögensberatung Ges.m.b.H.

Při již tradičním investičním kongresu spol. Ertrag + Sicherheit a Jung, DMS & Cie. měli finanční poradci možnost získat informace od top referentů z největších mezinárodních investičních společností. Hvězdným hostem večera byl bezesporu Matthias Hoppe, Vice President a Portfolio Manager spol. Franklin Templeton Investments, který nadchnul publikum svou přednáškou o trhu a příležitostech pro finanční investice, které nabízí tzv. Emerging Markets. Stejně tak přednáška Bozidara Kristice, ředitele BNP Paribas, jedné z největších bank, přinesla finančním poradcům nové poznatky v souvislosti s investičními příležitostmi v rostoucích regionech světa.

Matthias Hoppe, Vice President & Portfolio Manager, Franklin Templeton InvestmentsMatthias Hoppe, Vice President & Portfolio Manager, Franklin Templeton InvestmentsMatthias Hoppe, Vice President & Portfolio Manager, Franklin Templeton Investments

V oblasti drahých kovů přesvědčil Mag. Bernhard Woldan, Managing Director Partner Bank AG, novým, exkluzivním produktem pro E+S s názvem GOLDEN VALUE, který umožňuje už drobným investorům investovat do zlata. Manager UniCredit Bank, Ing. Veroslav Hudec, zase ukázal publiku v současnosti nejlepší možnosti financování. Dalšími přednášejícími byli Dr. Sebastian Grabmaier, CEO spol. Jung, DMS & Cie. GmbH, Borno Janekovic, Director Franklin Templeton Investments, Roman Cach, Sales Director Ertrag & Sicherheit, a mnoho dalších.

Zleva: Borno Janekovic, Director CEE Franklin Templeton Investments; Manfred Zettl, CEO Ertrag + Sicherheit; Horst Mathä, Sales Manager Franklin Templeton Inv.; Szabolcs Erscey, Sales Manager Franklin Templeton Inv.Zleva: Borno Janekovic, Director CEE Franklin Templeton Investments; Manfred Zettl, CEO Ertrag + Sicherheit; Horst Mathä, Sales Manager Franklin Templeton Inv.; Szabolcs Erscey, Sales Manager Franklin Templeton Inv.Zleva: Borno Janekovic, Director CEE Franklin Templeton Investments; Manfred Zettl, CEO Ertrag + Sicherheit; Horst Mathä, Sales Manager Franklin Templeton Inv.; Szabolcs Erscey, Sales Manager Franklin Templeton Inv.

Ertrag + Sicherheit – We create values

Společnost Ertrag + Sicherheit Vermögensberatung Ges.m.b.H.(E+S), se sídlem ve Štýrském Hradci (Grazu) v Rakousku, je jedním z vůdčích majetkových poradců. Specializuje se na dlouhodobé budování majetku prostřednictvím investičních nástrojů zaměřených na věcné hodnoty.

Byla založena v roce 1985 a patří k průkopníkům v oblasti investic do věcných hodnot. Firma disponuje více než 50 zastoupeními v Rakousku a východní Evropě. Ertrag + Sicherheit nabízí pro drobné i velké investory individuální řešení pro získání, budování a zhodnocení majetku. V centru pozornosti je přitom optimální vyvážení výnosu, jistoty a likvidity.

Jung, DMS & Cie

Jung, DMS & Cie je s objemem zprostředkovaných finančních investic přes 3,6 miliard euro pouze v obchodě s investičními fondy jedním z největších partnerů pro nezávislé finanční poradce v Evropě a patří s notářsky ověřeným vlastním kapitálem ve výši více než 15 milionů euro k finančně nejsilnějším podnikům v makléřském obchodě. V současnosti sdružuje více než 14.000 nezávislých poskytovatelů finančních služeb v Německu a více než 3.500 registrovaných obchodních partnerů v Rakousku a východní Evropě.

Informace v tomto článku nepředstavují podklad pro investiční či jiná rozhodnutí.