ZenithOptimedia: Z celebrit má na FB nejvíce fanoušků Ewa Farna

Zpěvačka Ewa Farna při nahrávání rubriky Škola hitů pro Rádio Junior-zdroj archiv ČRo

Zpěvačka Ewa Farna při nahrávání rubriky Škola hitů pro Rádio Junior-zdroj archiv ČRo

Mediální agentura ZenithOptimedia se ve svém průzkumu zaměřila na facebookové stránky deseti největších celebrit působících v ČR. Nejvíce fanoušků má Ewa Farna, následuje Rytmus a na třetím místě je Zdeněk Pohlreich.

Ewa Farna má na facebooku nejpočetnější základnu příznivců v Polsku. Zpěvák Rytmus má kromě českých fanoušků obdivovatele samozřejmě i na Slovensku. Zdeněk Pohlreich pak má nejvíce českých fanoušků ze všech sledovaných celebrit.

Mezi nejaktivnější celebrity, co se týče počtu příspěvků na vlastní facebookové stránce, patří Ewa Farna, jež v textech svých příspěvků kombinuje češtinu a polštinu. Na druhém místě je DJ Wich, který na svých stránkách promuje nový klip Rytmuse Odviati vetrom, jejž sám produkuje.

V současnosti má nejaktivnější stránku z hlediska reakcí fanoušků Patrik „Rytmus“ Vrbovský. Následuje ho Lucie Bílá, která má velký počet gratulací ke zlatému slavíkovi a likes („líbí se mi“) pro její děkovné příspěvky.

Počet fanoušků 10 největších facebookových stránek celebrit v ČR (stav ze dne 26. 11. 2013) podle ZenithOptimediaFacebook - VIPFacebook - VIP