K novým batohům Louis Vuitton si můžete koupit i nejluxusnější stan na světě

Louis Vuitton

Louis Vuitton Zdroj: Louis Vuitton

Louis Vuitton Backpack Trunk Cloud - jemná modrá, neodmyslitelný monogram a jemné mraky.
Louis Vuitton Backpack Trunk Mirror.
Stan, který lze pořídit k Louis Vuitton Mirror Backpack Trunk.
Stan Louis Vuitton - dostatečně velký pro dvě osoby. Venkovní část je z nepromokavého monogram materiálu, interiér je vyzdobený mraky a monogramem světle modrým.
4
Fotogalerie

Na přehlídce Louis Vuitton Men F/W 2020 byl poprvé představen Backpack Trunk. Kufr, který si můžete dát na záda. Elegantní a sofistikovaná záležitost byla nyní ještě vylepšena - Vuitton ji nabízí ve variantách Cloud a Mirror. 

Kolekce s mraky Virgila Abloha je esteticky čistou záležitostí, která velice dobře osvěžuje ikonický monogram značky. Ve variantě s mraky působí zavazadla a doplňky až umělecky a zrcadlová verze je prostě jenom vrchol designu. 

Jako poctu nomádskému duchu značky Louis Vuitton nabízí verze Monogram Mirror také volitelný stan z textilie se vzorem Monogram.

Stan je voděodolný a pohodlně se v něm vyspí dvě osoby. Vnitřní prostor v barvě modré oblohy s bílými obláčky člověka okamžitě přenesou do surreálního světa objevování dálných krajin nebo rohu vlastní zahrady. Asi s ním ale úplně nejezděte do nějakého kempu, někdo by vás v noci mohl zabalit do spacáku a se stanem utéct. 

Backpack Trunk lze nosit na dva způsoby: buďto v ruce na kožené držadlo na horní straně nebo jako batoh – k tomu slouží odepínatelné kožené popruhy. Backpack Trunk je důkazem, že Louis Vuitton umí dokonale kombinovat řemeslné umění a ducha cestování. Backpack Trunk splňuje rozměry palubního zavazadla.