Krize v developerském sektoru? Jak kde...

Všemi mohutně probíraná krize zasáhla různé sektory a developerský je jedním z nich. Přes pokles prodejů developerských projektů se některé z nich prodávají stejně jako dříve, ne-li lépe. Neměnným faktorem úspěchu je lokalita, a právě díky ní je pražský projekt „Rezidence Oáza Michle“ francouzského developera Sogeprom pro zákazníky velmi zajímavý.

#####Co je klíčem k úspěchu?

V případě projektu Oáza Michle je jistě velkou výhodou atraktivní lokalita. Městská část Praha-Michle v sobě spojuje jak bydlení v harmonickém prostředí přírody, tak snadnou dostupnost do centra města a tato kombinace již v Praze začíná být vzácností. Budoucí obyvatelé mohou využít buď veřejnou dopravu, kdy jsou doslova za 10 minut „na Václaváku“, nebo zvolit pohodlí automobilu a napojit se na Severojižní magistrálu či Jižní spojku, jež se nacházejí nedaleko. Velkou přidanou hodnotou pro jakoukoli lokalitu je občanská vybavenost v místě. Nikdo jistě nechce jezdit složitě na nákupy přes celé město a z návštěvy kina učinit výlet na celý den. Proto je dobré se vždy při nákupu bydlení podívat i na to, co se v okolí nachází. Projekt Oáza Michle nabízí široké spektrum možností pro nákup, například Kaufland, OC EDEN, Park Hostivař či Arkády Pankrác. Pro rodiče je zase důležité vědět, že se přímo v lokalitě nachází mateřská školka, což jim usnadní vyzvedání jejich ratolestí. Pro trávení volného času si mohou budoucí majitelé vybrat mezi nepřeberným množstvím kulturního i sportovního vyžití. Ať už je to blízkost divadel Na Fidlovačce či Na Jezerce, nebo známá fitness centra Brumlovka či BBC. Velkou výhodou pro milovníky outdooru je blízkost Tyršova vrchu či nedalekého Michelského lesa, který nabízí velké množství nově upravených cyklostezek.

#####Kde získáme jistotu v době krize?

Důležitost lokality je jistě zásadním faktorem, a to nejen v případě časů globální krize. Je potřeba hledět na to, jaká společnost za daným projektem stojí a jaká reputace ji provází. Zázemí společnosti a její struktura nám vypoví mnoho o důvěryhodnosti projektu. Oáza Michle je projektem developerské společnosti Sogeprom, která patří do finanční skupiny Societé Générale. Tato silná mezinárodní skupina působí na trhu s nemovitostmi od roku 1972 a své pobočky má ve Francii, Německu, České republice a Rumunsku. Právě zázemí velké finanční skupiny a unikátní přístup k bydlení dává zákazníkům jistotu a důvěryhodnost, která je pro splnění snu o bydlení tak důležitá.

#####Co projekt Oáza Michle nabízí?

Projekt Oáza Michle právě vzniká v srdci původní venkovské vsi okresu Královských Vinohrad, v ulici U Michelského mlýna, při zákrutách Botiče. Zájemci o bydlení mohou vybírat z šestipodlažního bytového domu, který nabízí 60 bytů o velikosti 1+kk až 4+kk. Rozloha komfortních bytů se pohybuje od 25,65 m2 do 118,69 m2. Pro milovníky netradičních řešení nabízí projekt také prostorné mezonetové byty s velkými terasami, které jistě uspokojí i náročnější klienty. Nedílnou součástí je také 71 vnitřních parkovacích stání. Kromě základních informací je však třeba zdůraznit, že projekt je unikátní zejména výběrem materiálů a využitých doplňků. Sogeprom klade právě na kvalitu materiálů velký důraz, neboť jen tak lze zajistit skutečně komfortní bydlení bez kompromisů. Zajímavým faktem je také vzdušné propojení obytné části s kuchyní, která se dá zvláště v letních měsících propojit s terasou či balkonem, což vytvoří příjemnou kulisu pro chvíle strávené ve společnosti blízkých.

#####Podle čeho se rozhodnout?

Výčet faktorů, které jsou důležité pro zásadní krok, jakým koupě kvalitního bydlení je, by mohl pokračovat dále. To, co je však pro výběr developerského projektu klíčové, jsme se vám snažili zprostředkovat - lokalita, kvalita projektu, občanská vybavenost a zejména v době globální finanční nestability pak zázemí silné developerské společnosti. Samozřejmě nesmíme zapomenout na vlastní intuici a to, co srdce napoví, tak aby bydlení vyhovovalo všem členům rodiny a bylo skutečně splněným snem. To už je na každém z vás…