Oaks Prague: 1. golfové hřiště v ČR s licencí PGA National

Oaks Prague: 1. golfové hřiště v ČR s licencí PGA National

Oaks Prague: 1. golfové hřiště v ČR s licencí PGA National Zdroj: Shutterstock

30 minut autem od Václavského náměstí se připravuje něco unikátního. Ve střední Evropě vznikne 1. golfové hřiště s licencí PGA National. 18jamkové hřiště na jihovýchodním okraji Prahy se stane součástí nově budovaného rezidenčního celku Oaks Prague.

Když se v golfu řekne PGA National

PGA National platí v golfu za značku nejvyšší kvality a získat tuto licenci není jednoduché. Pouze 1 hřiště v 1 zemi ji může získat. V ČR to tedy bude residenční komplex Oaks Prague, jehož součástí golfové hřiště bude.

PGA National golfová hřiště v Evropě

  1. Modry Las v Polsku
  2. Slieve Russell v Irsku
  3. Argentario Golf Resort & Spa v Itálii
  4. Kempinski & Antalya Golf Resort v Turecku
  5. The Belfry v Anglii
  6. Gleneagles ve Skotsku
  7. Aphrodite Hills na Kypru
  8. Zavidovo v Rusku
  9. Oaks Prague v Praze

Aby hřiště získalo licenci PGA National, je mimo jiné potřeba, aby mělo designovou TOP kvalitu. V tomto případě developer vsadil na jistotu. Pražské hřiště je dalším povedeným dítětem architekta Kyla Phillipse, který je průkopníkem environmentálně udržitelného golfového designu. Američan už navrhl např. legendární hřiště The Grove a Valderrama. Oaks Prague tedy bude disponovat nejvyššími kvalitami, aby mohlo hostit mezinárodníturnaje. Každé sebevíc vymazlené zařízení šlape na poloviční výkon, pokud nemá správné vedení. Provozovatel musí poskytovat nadstandardní služby, v případě Oaks Prague to je společnost Troon International a jejich Troon Prive. Troon spravuje více než 500 hřišťpo světě a je jedničkou mezi provozovateli golfových hřišť. Projektu Oaks Prague při schvalování licence také hrálo do karet, že leží zhruba 30 minut od Letiště Václava Havla Praha.

Tým golfu právě zahájil zkušební provoz první golfové devítky, zahrát si na ní můžete pouze na pozvání.

Unikátní golfový zážitek v ČR s licencí PGA NationalUnikátní golfový zážitek v ČR s licencí PGA National | Arendon Development Company

Golfová akademie v Oaks Prague

Udělení licence PGA National je podmiňováno i zřízením golfové akademie exkluzivní kvality, které bude pod dozorem profíků z PGA. Pražské hřiště proto nabídne tréninkové zařízení špičkové úrovně, které počítá i s možností short game pro hráče s různými úrovněmi zkušeností.

K hřišti coby golfovým míčkem dohodil

Chcete bydlet co nejblíže k exkluzivnímu golfovému hřišti? Tak bydlete v Nebřenicích, které se nacházejí na jihovýchodním okraji Prahy. Oaks Prague nabízí první byty k prodeji a architektonickou nudu rozhodně nečekejte. V nabídce bytů naleznete atraktivní byty od architektů Chapman Taylor, jejichž bytové domy tvoří srdce městečka Oaks. Společný dvůr bytových domů je navržen v líbivých přírodních materiálech a navrhlo ho architektonické studio John Thompson. V zástavbě budou také i řadové domy s atriem a privátní zahradou od architektů studia McGarry-Moon. Kompletní nabídku první fáze výstavby najdete na webových stránkách projektu. Osobní schůzku nebo prohlídku Oaks Prague lze zajistit prostřednictvím webových stránek či telefonicky (www.oaksprague.cz či +420 702 260 000).

Chcete bydlet co nejblíže k exkluzivnímu golfovému hřišti? Tak bydlete v Nebřenicích.Chcete bydlet co nejblíže k exkluzivnímu golfovému hřišti? Tak bydlete v Nebřenicích. | Arendon Development Company