Pražská čtvrť Hřebenky se rozrostla o nové rezidenční bydlení

V lokalitě městské části Prahy 5, na úrovni ulic Holečkova a Švédská, vyrostl unikátní bytový dům, který svým zajímavým architektonickým řešením citlivě doplňuje okolní historickou zástavbu – Rezidence Sacre Coeur. Společnost SATPO Development, s. r. o., od jejíhož založení uplynulo letos 15 let, jej dokončila jako svůj zatím největší projekt.

Výstavba začala v březnu roku 2007, kolaudace se uskutečnila v červnu 2009, nyní se předávají první byty jejich novým majitelům. Jednou ze zásadních předností Rezidence Sacre Coeur je kombinace dobrého dopravního i pěšího spojení s centrem města a klidného bydlení v bezprostřední blízkosti zahrady Kinských a historické stavby benediktinského kláštera. Pěšky dostupné jsou chlouby pražské historie jako Petřínská rozhledna, Malá Strana a Pražský hrad. Pár minut cesty je vzdálena stanice metra Anděl s obchodním centrem a dvěma multikiny. V docházkové vzdálenosti je také základní škola a Francouzské lyceum. Zajímavou možnost nabízí bydlení v Rezidenci Sacre Coeur milovníkům golfových greenů; devítijamkové hřiště v Motole je vzdáleno pouhých pět minut jízdy autem. Další sportovní vyžití nabízí v blízkosti několik sportovně-relaxačních center či cyklostezka a in-line park Ladronka.

#####Více než stovka bytů s individuálními dispozicemi

V osmi nadzemních podlažích Rezidence Sacre Coeur se nachází celkem 103 bytových jednotek ve velikostech 1+kk až 5+kk, od 43 do 217 metrů čtverečních, a dva nebytové prostory. Každá bytová jednotka má individuálně řešenou dispozici, projekt nabízel i možnosti realizace klientských změn. K některým z bytových jednotek patří zahrádka, nechybějí zde ani zajímavé mezonetové byty s výhledem na více než polovinu staré zástavby Prahy, panorama Vyšehradu a mrakodrapů na Pankráci. Ostatní byty většinou disponují balkonem, terasou či lodžií. K přednostem všech bytových jednotek patří vysoce kvalitní vybavení.

V základní ceně jsou zahrnuty dřevěné třívrstvé podlahy, podlahové vytápění v koupelnách, sanitární keramika, kvalitní baterie, keramické dlažby a obklady od prestižních výrobců i podlahové krytiny z tropického dřeva na terasách, balkonech a lodžiích. V mnohých bytech jsou dvě i více koupelen, ceněná výhoda zejména pro rodiny s dětmi. Ve vybraných bytech jsou instalovány klimatizace a videotelefony. Napojení na optickou síť poskytne obyvatelům Rezidence Sacre Coeur vysokorychlostní internet, digitální televizi a telefon. Samozřejmě nechybí ani parkovací stání v podzemních podlažích rezidence a praktické sklepní prostory.

#####Nový projekt nahradil proluku