Vinyly, poštovní známky nebo autorské šperky. Tento víkend bude na výstavišti PVA Expo Praha nabitý

Zdroj: Jindřich Jirásek

Letošní ročník mezinárodního veletrhu Sběratel je opravdu výjimečný. Půjde o vůbec první sběratelskou akci tohoto rozsahu v Evropě po více než půl roce. Totéž platí o 2. česko-německé filatelistické výstavě v Praze Praga Piccola, která bude veletrh provázet. Obě akce budou probíhat za přísných hygienických podmínek, aby byli v maximálním bezpečí vystavovatelé i návštěvníci. 

I přes složitou situaci, která v důsledku koronavirové pandemie letos přípravy akce provází,  se veletrh co do počtu vystavovatelů dostane opět na číslo 200. Firmy z celého světa do Prahy přivezou poštovní známky, mince, medaile, bankovky, pohlednice, minerály, drahé kameny, gramodesky a další sběratelský materiál.

Nechte si bezplatně ocenit své sbírky na veletrhu Sběratel!

Mince, bankovky, poštovní známky, pohlednice a další sběratelský materiál najdete od 11. do 12. září  na výstavišti PVA Expo Praha. Registrujte se bezplatně do Klanu sběratelů a máte vstup jen za 1 Kč. Více informací na www.sberatel.info/podzim.

Přijďte za minerály, drahými kameny a autorskými šperky do Letňan!

Veletrh Minerály a drahé kameny proběhne spolu s veletrhem Sběratel od 11. do 12. září na výstavišti PVA Expo Praha. Ženy a děti mají vstup zdarma. Více na www.mineralyadrahekameny.cz

Největší akce na vinyly a cédéčka už tuto sobotu v Letňanech

Největší výběr vinylů všech žánrů od prodejců z celé Evropy najdete na veletrhu Vinyl & Stereo Expo, 12. září, výstaviště PVA Expo Praha. A pozor! Seciální sekce je pro tvrdou hudbu Rock & Metal Market! Vstup zdarma. Registrujte se Klanu sběratelů a máte vstup jen za 1 Kč i na sousední veletrh Sběratel! Více informací na www.vinylexpo.cz