S mKartou Svět ušetříte čas i peníze

Zdroj: Canvas

Léto je v plném proudu a spousta lidí se chystá na dovolenou do zahraničí. Kromě toho, co si zabalit, mnohdy řeší, jak to udělat s penězi, zejména kolik si vyměnit, aby jim hotovost vystačila, ale aby jí zároveň po návratu neměli zbytečně moc. Klienti mBank mají díky mKartě Svět o starost míň.

Pokud rádi jezdíte na dovolenou do zahraničí, pak jistě souhlasíte, že každá koruna navíc se hodí. Ať už na nákupy v místním butiku, nebo vstupenky do historického muzea. Někdy se ale může stát, že se vám nepovede směnit peníze výhodně. V takovém případě pak může zamrzet, když si kvůli nevýhodným kurzům dovolenou neužijete naplno. mKarta Svět  tyto starosti vyřeší za vás. Při každé platbě nebo výběru z bankomatu s mKartou Svět totiž získáte skvělý kurz. „Našim klientům chceme dopřát ten nejlepší zážitek při cestování. S mKartou Svět tak vždy získají skvělý kurz. Díky tomu šetří peníze, ale i čas, protože nemusejí před dovolenou do směnárny. Při zařizování dovolené tak mají o starost míň a díky ušetřeným penězům si mohou užít zážitky navíc,“ říká Michal Staněk, produktový specialista platebních karet mBank.

Další výhodou mKarty Svět je, že výběry od 1500 Kč (nebo ekvivalent v cizí měně) jsou zdarma. To platí pro bankomaty v České republice i všude jinde na světě. Doma ani v zahraničí tak nemusíte mít po ruce několik karet. Stačí vám pouze jedna.

Proto mBank klade důraz na chytrá mobilní řešení. Výjimkou není ani mKarta Svět, kterou můžete nastavovat dle libosti přímo v mobilní aplikaci mBank. V případě potřeby je tak možné ji okamžitě zablokovat nebo nastavit limity odchozích plateb. Další výhodou je, že v mobilní aplikaci mBank můžete zablokovat i službu DCC, kterou nabízejí někteří provozovatelé bankomatů a terminálů ve snaze znevýhodnit kurz pro zahraniční uživatele, a také tzv. surcharge fee, tedy dodatečný poplatek za použití bankomatu.

S mKartou Svět můžete platit rovněž prostřednictvím mobilního telefonu či chytrých hodinek, takže není potřeba kartu u pokladny vždy vytahovat z peněženky.

Rádi byste nakoupili v zahraničním e-shopu? Žádný problém!

Někdy se stává, že v zahraničním e-shopu seženeme něco, co v českých kamenných či internetových obchodech není k dostání. S mKartou Svět díky skvělým kurzům ušetříte i při platbách na internetu. 

Kartu získáte automaticky při založení běžného účtu mKonto. Stávající zákazníci o ni mohou zdarma požádat prostřednictvím mobilní aplikace.

Více informací o mKartě Svět najdete zde.