Goldbach CR nabízí inzertní prostor na Mobil.de

Golbach nabízí možnost inzerce na serveru Mobil.cz

Golbach nabízí možnost inzerce na serveru Mobil.cz

Goldbach Czech Republic připravil pro zájemce z České republiky možnost inzerce na Mobile.de, významném německém online trhu s novými i ojetými vozidly.

Mobile.de působí na internetu od roku 1996 a od roku 2004 nabízí i českou jazykovou verzi, čtyřicet procent jeho uživatelů pochází z evropských zemí jako je Polsko, Rumunsko, Česká republika, Francie, Rakousko, Dánsko a Nizozemí. Měsíčně ho využívá zhruba 260 tisíc uživatelů z České republiky a zhruba jedenáct milionů uživatelů celosvětově (podle Google/doubleclick ad planner).

„Zastupujeme Mobil.de exkluzivně a dlouhodobá spolupráce s tímto serverem umožní českým firmám inzerovat na jednom z nejvýznamnějších obchodních tržišť s automobily,“ říká Head of Product and Partner Management společnosti Goldbach Czech Republic Jakub Hulík.

Marketingově je Mobile.de (vedle klasické internetové inzerce) ideálně využitelný pro kampaně na nové modely automobilů, produktovou komunikaci, lead generation i poprodejní marketing. V klasické internetové inzerci nabízí Mobile.de řadu formátů i možnost cílené inzerce, včetně zacílení na jednotlivé země a další dílčí možnosti. Mobile.de patří do rodiny serverů provozovaných největší světovou aukční síní eBay.