Máte poslední šanci sehnat valentýnské dárky

Hodinky Reine de Naples Coeur 9825 značky Braguet už možná tak narychlo neseženete, ale proč si je nepřipravit napřesrok. Limitovaná edice v rudé kůži patří k stálicím sortimentu značky, nicméně tento model každou další hodinu nabízí úchvatný pohled na "bušící"srdce.

Hodinky Reine de Naples Coeur 9825 značky Braguet už možná tak narychlo neseženete, ale proč si je nepřipravit napřesrok. Limitovaná edice v rudé kůži patří k stálicím sortimentu značky, nicméně tento model každou další hodinu nabízí úchvatný pohled na "bušící"srdce. Zdroj: Braguet

Pořádná kniha je vždycky dobrá volba pro dárek, a pokud se jedná o umělecké knihy, které částečně slouží i jako perfektní domácí dekorace, nemusíte s ani bát, že by obdarovaný už knihu četl. Obrazová kniha Helmut Newton je k dostání v Book Therapy, ale nemusíte si rovnou vybrat tu nejdražší. Na výběr mají spoustu skvělých titulů.
Pokud vybíráte dárek pro muže, obvykle nešlápenete mimo, pokud přinesete pero. Pero člověk nepotřebuje možná každý den, protože upřímně, kdo ještě podepisuje šeky nebo píše dopisy, ale je to něco, co vydrží na věky a nikdy neztratí na hodnotě. Per Montblanc z kolekce Elvis.
Se stejnou logikou můžete donést elegantní a kvalitní pero i ženě. Pero Montblanc z kolekce Marilyn Monroe.
Toys for men, prodává Book Therapy. Protože člověk by měl kupovat dárky i sobě a tohle je prostě nádherný příspěvek do knihovny.
Parfém je dalším nebezpečným teritoriem ale pokud chcete velice příjemně překvapit, není to tak těžké. Parfém Gucci Flora.
8
Fotogalerie

Den svatého Valentýna bude letos netradiční. Se zavřenými restauracemi, bary, kiny a tak podobně se ti, kteří se jej rozhodnou s lepší polovičkou slavit, muset řešit řadu komplikací.

Problémem číslo 1 jsou zavřené obchody. Drtivá většina míst, kde můžete vhodný dárek koupit, je zavřená. Otevřené jsou jen drogérie a prodejny domácích potřeb, ale jestli donesete své ženě novou pánev a šampón, tou pánví nejspíš dostanete. 

Dnes je poslední šance objednat dárky, abyste měl alespoň částečnou šanci, že normálně dorazí. V případě dárku pro dámu se kosmetika zdá jako první volba, ale ono to není zas tak jednoduché. 

Jestliže si muž troufne na výběr dekorativní kosmetiky, zaslouží si velký obdiv a také náš strach o jeho zdraví. Je velmi snadné vybrat něco, co vaše polovička nikdy nepoužije. Pokud ale přece něco vybrat chcete, věnujte alespoň jeden den pozornost tomu, co na obličeji nosí, aspoň co se barev týče. 

Parfém je dalším nebezpečným teritoriem, ale pokud chcete velice příjemně překvapit, není to tak těžké. Podívejte se na parfém, který partnerka používá, najděte si ho na Google a zkuste vybrat jiný, který ale bude mít podobné ingredience. Samozřejmě že se můžete seknout, ale nejhorší je vybrat parfém jen podle lahvičky. 

Čemu se v nákupu dárků vyvarovat? Jak již bylo zmíněno výše, nic praktického. To neplatí jen pro tento den, ale pro všechny příležitosti, ke kterým dáváte dárky. Pokud nemá vaše lepší polovička nehynoucí vášeň pro pobyt v kuchyni a vaření, neocení nové příbory. Snad nikomu neudělá radost něco jako je vysavač, pokud tedy nežijete s panem Monkem. Snažte se vybrat něco, co člověk nepotřebuje, ale chce. Úplně  nejhorší je pak přinést ženě krém proti vráskám, i když s dobrou vírou vybraný. To si jen koledujete o rozvod. 

Pokud všechno zklame, dojděte pro velkou kytici, květinářství jsou otevřená. Kupte láhev velmi ušlechtilého pití a budete se muset snažit i jinými způsoby.