S O2 se spojují Petr Čech, Makhmud Muradov nebo Karolína Plíšková

Petr Čech při focení v Portugalsku.

Petr Čech při focení v Portugalsku. Zdroj: O2

Makhmud Muradov
Saša Salák
Nový tým za O2.
3
Fotogalerie

Digitální televizi O2 TV budou v nadcházejícím období reprezentovat nejslavnější zástupci českého sportu. Fanoušci se mohou těšit na Petra Čecha, jednoho z nejúspěšnějších brankářů všech dob, bojové sporty zastoupí elitní UFC zápasník Makhmud "Mach" Muradov, tenisovou linku přinese aktuálně desátá nejlepší hráčka světa Karolína Plíšková. 

Pozvánky na přenosy z anglické Premier League, aktuální glosy fotbalového dění nebo názory na tuzemskou FORTUNA:LIGU. To vše zákazníkům O2 TV přinese legendární Petr Čech, který je považován za nejznámějšího českého sportovce současnosti.

„O2 TV nabízí na českém trhu velmi atraktivní přímé přenosy, vytváří zajímavý doprovodný program a v oblasti technologií patří k absolutní špičce srovnatelné s těmi nejlepšími sportovními televizemi v zahraničí. Pro fanoušky sportu je v mých očích O2 TV jasnou volbou. Především z tohoto důvodu mě možnost spolupráce nadchla. Vedle toho se společnost O2 TV bude podílet i na mojí letní Fotbalové škole, která i letos nabídne dětem výjimečný týdenní program. Nově se díky O2 TV zaměříme také na oblast digitálního vzdělání,“ uvedl na startu partnerství Petr Čech, současný poradce sportovního a technického úseku fotbalové Chelsea.

Novým ambasadorem O2 TV se stal i bojovník Makhmud Muradov, jenž si v nejprestižnější MMA organizaci UFC připsal tři slavná vítězství. S populárním Machem se diváci nebudou setkávat pouze u UFC.

„Nezapomínáme ani na jedinečný tenisový obsah, kde jsme navázali partnerství s Karolínou Plíškovou. Pouze O2 TV může nabídnout kompletní tenisový zážitek. Celý okruh WTA vysílá exkluzivně O2 TV Tenis, další turnaje ATP včetně všech grandslamů najdou diváci na kanálech Eurosportu. Spolupracovat chceme i se zástupci hokejového světa, kde do marketingových a mediálních aktivit zapojíme například zkušeného brankáře Sašu Saláka,“ doplnila Dana Tomášková, ředitelka O2 TV a digitálních služeb.

O2 TV patří dlouhodobě mezi televize, které na tuzemském trhu nabízejí nejširší sportovní nabídku. Jen v tomto roce stanice O2 TV Sport odvysílá téměř 300 přenosů vlastní výroby, dalších 2000 přenosů pak přebírá ze zahraničí. Díky novým ambasadorům se diváci O2 TV dočkají exkluzivních vlogů přímo ze zákulisí jednotlivých sportů, chybět nebudou ani pravidelné rozhovory, ohlasy nebo soutěže o atraktivní ceny.