Čakovický park už vyprodal třetinu bytů

Finanční a investiční skupina NATLAND Group společně s developerskou společností M&K Development oznámili úspěšný prodej 30 procent bytových jednotek během první fáze první etapy výstavby projektu Čakovický park. Vzhledem k současné situaci na realitním trhu v České republice je tento prodej hodnocen jako vysoce nadprůměrný.

Nový bytový komplex, který vyrůstá v severní části Prahy v městské části Praha – Čakovice, se nachází v blízkosti rozsáhlého zámeckého parku. Společnost Natland Group, která je finančním partnerem projektu, klade především důraz na aktivní a pohodlný život v těsné blízkosti krásné přírody. „Vzhledem k dobře zvolené lokalitě, vysoké stavební a interiérové nabídce standardu a prodejní strategii se nám podařilo prodat 30 procent bytových jednotek ještě dříve, než začala samotná výstavba,“ říká Lubor Svoboda, výkonný ředitel Natland Group. „Musím říci, že množství zájemců nám potvrdilo investiční strategii podporovat zajímavé projekty s vizí kvality a výjimečnosti. Současný zájem nás velmi povzbudil do zahájení další etapy výstavby, která by měla začít ve druhé polovině letošního roku.“

Konstrukce bytových jednotek Čakovického parku vychází z moderních konstrukčních trendů, přičemž architektonické studio věnovalo pozornost zejména využití přírodních materiálů. Samozřejmostí každého bytu je možnost úpravy na míru dle přání zákazníka. U dispozičně vhodných bytových jednotek je možné změnit 2+kk na 3+kk, a to bez navýšení ceny. V blízkosti bytového komplexu se nachází všechny služby občanské vybavenosti, které zajistí obyvatelům nebývale vysoký stupeň komfortu. Výborné dopravní spojení s centrem Prahy umožňuje rychlý návrat z rušného velkoměsta do klidného prostředí obklopeného zelení a vodními plochami.