Hrubá stavba Rezidenčního parku Baarova byla dokončena

Na konci května byla dokončena hrubá stavba všech tří objektů Rezidenčního parku Baarova. Developerská společnost PASSERINVEST GROUP se tak postupně přibližuje k plánované kolaudaci, která proběhne koncem listopadu 2011.

Rezidenční park Baarova je moderní bytový projekt, který se nachází v těsné blízkosti komplexu BB Centra v Praze 4. Projekt nabízí 139 bytových jednotek v dispozicích od 2+kk do 6+kk v rozměrech od 50 do 170 metrů čtverečních. Skládá se ze tří samostatných objektů, bytových domů, mezi nimiž vznikne moderní vnitroblok. „S dokončením hrubé stavby dostal projekt svoji reálnou tvář. Pro naše klienty jsme v této fázi připravili stavebně dokončený vzorový byt a také jsme se snažili pomocí vizualizací společných prostor, jako je recepce, chodby a jednotlivé vstupy, přiblížit klientům jejich konečnou podobu,“ říká Václav Černý, Sales Manager společnosti PASSERINVEST GROUP.

Lokalita, v níž se Rezidenční park Baarova nachází, se může pochlubit výbornou dopravní dostupností (jedna stanice autobusem z metra Budějovická a přímé napojení na pražskou magistrálu) a bohatou občanskou vybaveností. Kromě řady obchodů a služeb zde noví majitelé naleznou několik restaurací a kaváren, wellness a fitness Balance Club Brumlovka nebo zelenou oázu v podobě Baarova parku, který těsně navazuje na rezidenční projekt. Nechybějí zde ani zdravotnická zařízení, lékárna, dětské a multifunkční hřiště, mateřská a základní škola nebo společenské centrum. Za architektonickým návrhem Rezidenčního parku Baarova stojí studio CMC architects, generálním dodavatelem je PSJ a financující bankou UniCredit Bank.